- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se vor reabilita încă 14 km de rețea de termoficare! Nicușor Dan, Primarul Capitalei, a semnat contractele!

06 Dec, 14:06 • Oprea Alina
Rețeaua de termoficare va fi reabilitată cu încă 14 km, după cum a anunțat Primarul Capitalei, Nicușor Dan. Contractele au fost semnate și va fi o finanțare de la Ministerul Dezvoltării în proporție de 85%!
Se vor reabilita încă 14 km de rețea de termoficare! Nicușor Dan, Primarul Capitalei, a semnat contractele!

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut anunțul conform căruia a semnat contractele pentru reabiltarea a încă 14,8 kilometri de rețea de termoficiare, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării în proporție de 85%, conform unui mesaj comunicat prin intermediul platformei Facebook.

Nicuşor Dan a comuncat că achiziţia a fost împărţită în patru loturi.

Ai putea fi interesat și de: Nicuşor Dan face marele anunţ pentru locuitorii capitalei: „În doi-trei ani, căldura şi apa caldă nu vor mai fi o preocupare pentru bucureşteni”

Nicușor Dan a semnat contractele pentru rețeaua de termoficare

Lotul 1 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 5,92 km pe artele Bd. Chişinău, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Răuşeni, str. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga. Executantul lucrării este SC SICOR SRL.

Nicușor Dan a semnat contractele pentru rețeaua de termoficare
Nicușor Dan a semnat contractele pentru rețeaua de termoficare

Lotul 2 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4 km la intersecţiile dintre Bd. Basarabia cu Bd. Chişinău, Bd. Basarabia cu str. Morarilor, Bd. Basarabia până la platforma industrială CET Titan. Executantul lucrării este Asocierea ENERGOMONTAJ (lider), AS STUDIO CO SRL (asociat).

Lotul 3 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 0,62 km pe str. Ion Berindei şi la intersecţia dintre str. Ion Berindei cu str. D-na Ghica. Executantul lucrării este Asocierea ENERGOMONTAJ (lider), AS STUDIO CO SRL (asociat).

Lotul 4 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4,2 km pe str. Theodor Speranţia, Calea Călăraşilor şi Str. Matei Basarab. Executantul lucrării este Asocierea ENERGOMONTAJ (lider), AS STUDIO CO SRL (asociat).

Primarul General al Capitalei a anunțat că termenul de finalizare a lucrărilor este de circa 18 luni din momentul emiterii ordinului administrativ de începere.

„Investiţia face parte din proiectul „Modernizare magistrale de termoficare aparţinând S.A.C.E.T. Bucureşti, 5 obiective – cu o lungime totală a conductelor de 18,4 km. Lucrările pentru modernizarea reţelei la cel de-al cincilea obiectiv sunt deja în lucru, fiind executate de Compania Municipală Energetica Servicii pe Bd. Timişoara”, a adăugat Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, potrivit Economedia.

Ai putea fi interesat și de: Poliția Locală București a dat cea mai mare amendă din istorie: 35 de milioane de euro. Nicușor Dan: „Felicit Poliția Locală pentru acest gest. Am avut de-a face cu o bătaie de joc”