- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Și-a comandat adidași de 1.300 de lei, dar a avut o surpriză colosală la primirea coletului. Cum a fost păcălit un bărbat din Sălaj cu o comandă de pe Social Media

10 Dec, 19:22 • Oprea Alina
Un bărbat din Sălaj a efectuat o comandă de 1.300 de lei, pentru niște adidași, însă atunci când a primit coletul a rămas total surprins. Din fericire, situația s-a încheiat cu bine!
Și-a comandat adidași de 1.300 de lei, dar a avut o surpriză colosală la primirea coletului. Cum a fost păcălit un bărbat din Sălaj cu o comandă de pe Social Media

Este foarte ușor să fii păcălit pe internet, precum un bărbat din Sălaj a fost. Acesta a comandat online o pereche de adidași pe care și-o dorea, care costa 1.300 de lei. Totuși, când acesta a primit coletul, a avut parte de o mare surpriză.

Ai putea fi interesat și de: Cum verifici originalitatea telefonului iPhone 15. Detaliul introdus de Apple pe cutia telefonului, ca să nu iei țeapă

Cum a fost păcălit pe internet un bărbat din Sălaj pentru o pereche de adidași

Acest bărbat din Sălaj a decis că dorește o pereche de adidași și i-a comandat prin intermediul unei platforme sociale. Aceasta era un tip de încălțăminte sport, în valooare de 1.300 de lei. Bărbatul l-a contactat pe vânzător, fără ca acesta să realizeze că ar putea fi vorba despre o păcăleală.

Țeapă pentru o pereche de adidași
Țeapă pentru o pereche de adidași

Presupusul vânzător l-a convins pe acesta să îi vireze în cont un avans de 1.200 de lei, iar restul sumei să fie achitată la primirea coletului. Odată ce a primit coletul acasă, bărbatul a realizat că a fost o păcăleală. pachetul fiind plin cu hârtii și bucăți de lemn.

„La data de 27 noiembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au identificat și cercetat un tânăr de 18 ani, din localitatea Mâșca, județul Arad, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că, la data de 1 octombrie a.c., ar fi postat, pe o rețea de socializare, un anunț de vânzare a unor articole de încălțăminte sport în valoare de 1.300 de lei.

După ce ar fi fost contactat de către un bărbat din județul Sălaj, l-ar fi determinat pe acesta să îi transfere 1.020 de lei într-un cont bancar, urmând să achite restul sumei la primirea coletelor.”, au comunicat polițiștii, potrivit Antena3.

Din fericire, bărbatul a reușit să anuleze transferul și să recupereze și restul de bani plătiți curierului.

„La primirea coletelor, bărbatul din județul Sălaj a plătit curierului diferența de 280 de lei, iar la deschiderea acestuia a constatat că tânărul de 18 ani nu i-ar fi trimis articolele de încălțăminte comandate, ci ar fi plasat în colete bucăți din lemn și mai multe hârtii, moment în care acesta a anulat plata efectuată anterior prin virament bancar.Prejudiciul în valoare de 280 de lei a fost recuperat în totalitate.”, au adăugat polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău, potrivit ziare.com.

Ai putea fi interesat și de: Ce țeapă își iau românii pe internet. Mare atenție, cum să vă feriți dacă primiți un astfel de sms. Recomandările specialiștilor DNSC