- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Șocul trăit de o familie de români, plecată în vacanță în Grecia. Cazarea rezervată este greu de descris în cuvinte. „Jegul și ponoseala sunt indescriptibile”

25 Apr, 09:31 • Lupu Alexandra
Șocul trăit de o familie de români! Cazarea rezervată pentru vacanța din Grecia nu este deloc cea așteptată.
Șocul trăit de o familie de români, plecată în vacanță în Grecia. Cazarea rezervată este greu de descris în cuvinte. „Jegul și ponoseala sunt indescriptibile”

Vacanța în Grecia rămâne un trend și în acest an! Așa cum arată ultimele informații, unii români au făcut deja toate rezervările, iar cei care nu au mai avut răbdare, au mers acolo să petreacă sărbătorile de Paște, informează ziare.com. Cu toate acestea, se pare că nu toate experiențele sunt unele plăcute. O familie de români a avut un șoc în momentul în care a ajuns la cazare: mizeria era peste tot.

Ce a descoperit o familie de români la cazarea din Grecia

O familie de români a plecat în Grecia cu gândul de a petrece cel puțin o lună în partea de sud. A rezervat o cameră prin AirBnB, dar cu toate acestea, în momentul în care au ajuns la unitatea de cazare, au rămas șocați: este mizerie peste tot. Din acest motiv, cuplul cu bebeluș a cerut ajutorul și recomandări pe Facebook, în ideea în care au nevoie de alte opțiuni de cazare, cu cifre decente.

„Cuplu cu un bebeluș căutăm urgent cazare, ca soluție de back-up. Pe scurt, cazarea plătită prin AirBnB, arată în linii mari ca-n poze, doar că jegul și ponoseala sunt indescriptibile. Planul inițial era pentru o lună în sudul Greciei (suntem deja aici) într-o proprietate la curte cu 2 dormitoare la prețul de 450 eur, fiind extra sezon.

Realitatea e însă departe de ce credeam că am rezervat așa că ne căutăm o opțiune de rezervă. Dacă aveți ceva în cifre decente, disponibil pentru următoarele 2-3 săptămâni rog să comentați și vă contactez în privat.

De preferat: Peloponnese, Attica, Keratea, Zakynthos, Lefkada, Corfu dar nu excludem și alte zone dacă oferta e decentă. Mulțumesc! ps: curățenia este crucială!”, scrie un membru al familiei.

Vezi și: Grecia, destinația unde au fugit românii de Paște! Iată cât au cheltuit aceștia în minivacanță

Grecia
Grecia

În secțiunea de comentarii, persoana în cauză a precizat că încă din luna decembrie a început căutările pentru vacanța din Grecia. Aceasta menționează că a discutat în prealabil cu un român deținător de proprietate în Halkidiki, moment în care a fost ținută în stand-by timp de două luni. În continuare, membrul familiei relatează că a renunțat la această variantă, orientându-se către AirBnB, decizie pe care o regretă la ora actuală: în dușul din cameră, familia a găsit o tonă de păr, dar mai mult decât atât, întreaga casă rezervată este plină de mizerie și mucegai.

„Am pornit căutările din decembrie anul trecut. Discutasem în prealabil cu un român deținător de proprietate în Halkidiki. Ne-a ținut în stand-by 2 luni, evitând să menționeze clar un preț, mereu explicând că banii nu-s un stres, doar să mergem să ne simțim bine; n-am înțeles ever ce era în capul lui, așa că am renunțat.

În final ne-am spus că din moment ce plătim cu card și în avans prin ditai AirBnB-ul lucrurile sunt clare. Se pare că am mai pus o lecție la catastiful lecțiilor despre natura umană și a comerciantului în special. Dincolo de faptul că curtea nu e curte și casa nu e casă (cum credeam! E un apartament în clădire cu apartamente fără NICI un strop de curte), dincolo de astea, absolut totul e de o ponoseală ieșită din comun.

Inclusiv dușul, înfundat cu o tonă de păr l-am găsit, iar per ansamblu totul e lipicios și grețos. Cel mai tare e că nici n-ai ce să le spui celor de la AirBnB, că nu e ca și cum nu există mobila din poze, să ai motiv să faci complaint, dar cum le spui că pute casa toată. Bonus, cu mucegai.

Vorba aia, am venit la mare pentru aer curat și miroase toată casa a mucegai. Anyways, va fi cel mai scump review din viața mea, măcar să-i las și eu omului un cadou în prag de sezon estival”, spune membrul familiei de români.

În secțiunea de comentarii, mai multe persoane s-au arătat îngrijorate de situația românilor. Totodată, internauții nu au ezitat să-și exprime părerea, unul dintre ei spunând că „AirBnB a devenit o loterie”.

„Airbnb a devenit o loterie. Toate șandramalele devin palate și prostul plătește. 5 euro „câștig” și 100 pagubă!”

„Dar review-urile ce spun? Mă îngrijorează că nu mai poți avea încredere în Airbnb. Îmi pare rău pentru situația dvs.”

Te-ar putea interesa și: Motivul inedit pentru care turiștii preferă să meargă în Grecia în septembrie. Cum se explică cererea cu 96% mai mare față de anul trecut