- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sorin Grindeanu, ironizat de Nicole Ciucă. PNL caută înlocuitor după rotativă pentru ministerul Transporturilor

01 Mar, 21:53 • Cornel Ghimeșan
Nicolae Ciucă a avut o întâlnire cu liberalii din Prahova, în cadrul căreia a lansat și o ironie la adresa actualului ministru PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu. Premierul vrea un ministru PNL după rotativă la unul dintre cele mai importante ministere din România.
Sorin Grindeanu, ironizat de Nicole Ciucă. PNL caută înlocuitor după rotativă pentru ministerul Transporturilor

Sorin Grindeanu, ironizat de Nicole Ciucă. Premierul își dorește ca ministrul PNL să dea un impuls realizării de infrastructură, fiinmd nemulţumit de activitatea lui Sorin Grindeanu. „Dorim ca preluarea ministerului Transporturilor de către un membru al PNL să dea un nou impuls realizării de infrastructură din România. România trebuie să devină un mare șantier, nu o șezătoare de politicieni care se uită la sondajele de opinie”, a afirmat Nicolae Ciucă, conform surselor ziare.com.

Citeţte şi: Nicolae Ciucă recunoaște: „România este o țară cu risc seismic”. Ce decizii se vor lua în regim de urgență

Sorin Grindeanu, ironizat de Nicole Ciucă. PNL caută înlocuitor după rotativă pentru ministerul Transporturilor

Nicolae Ciuca a mai subliniat că „anul 2023 este pentru PNL un an de muncă, nu de dezbatere electorală. Vom lucra pentru a adapta programul de guvernare al coaliției, nu pentru un nou program”.

Nicolae Ciucă a explicat de ce rotativa guvernamentală nu va putea fi în data de 25 mai, așa cum era stabilit inițial

Nicolae Ciucă a dat asigurări că va fi respectat acordul cu PSD și că își va depune mandatul la „momentul oportun”. „Este o chestiune de responsabilitate a noastră, a tuturor. Aici nu este vorba de Nicolae Ciucă, de Marcel Ciolacu, nu este vorba nici de PSD, nici de PNL. Aici este vorba de România, este vorba de Guvernul României. Nu putem să ne permitem să ne jucăm cu stabilitatea ţării. Oamenii ne spun „rămâneţi în stabilitate, nu vă certaţi, ţineţi-ne uniţi!”. S-au săturat de scandaluri şi de incertitudine. Am avut un acord politic de care ne-am ţinut aşa cum ne-am angajat de la început. Schimbarea se va produce… Toată lumea vorbeşte de 25 mai. Pe 25 mai este Ziua Înălţării şi Ziua Eroilor. Nu trebuie ca o astfel de zi să fie acoperită de un eveniment politic. Atunci, aşa cum am primit mandatul de la domnul preşedinte, la momentul oportun voi depune mandatul şi vom proceda pe acordul pe care l-am avut la rocada la guvernare”, a spus Nicolae Ciucă.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu nu iartă ucrainenii! Ministrul Transporturilor este gata să facă dreptate în scandalul lucrărilor de dragare de pe Bâstroe și Chilia

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult