- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Suma colosală pe care o câștigă un șef de la Casa de Asigurări de Sănătate. Acesta beneficiază de mai multe sporuri și vouchere

09 Apr, 21:00 • Bucătaru Gabriela
Toată lumea știe că salariile șefilor din instituțiile publice din România sunt astronomice. De la 1 ianuarie 2023, odată cu salariul minim pe economie au fost majorate și cele ale superiorilor, astfel încât veniturile lor au fost și mai umflate.
Suma colosală pe care o câștigă un șef de la Casa de Asigurări de Sănătate. Acesta beneficiază de mai multe sporuri și vouchere

Suma colosală pe care o câștigă un șef de la Casa de Asigurări de Sănătate. De exemplu, în aceste momente, șefii de la Casa de Asigurări de Sănătate beneficiază pe lângă salariul de bază, care nu este deloc de lepădat, și de un spor de condiții vătămătoare, indemnizație lunară de hrană, precum și de vouchere de vacanță.

Citește și Angajații nu vor mai avea salariile secrete. Ce a decis Parlamentul European privind noile obligații ale angajatorilor

Suma colosală pe care o câștigă un șef de la Casa de Asigurări de Sănătate

Astfel, la data de 21 martie 2023, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate a avut venitul salarial net de 10.079, conform datelor transmise de CAS.

În prezent, la Casa de Asigurări de Sănătate Prahova cel mai mare salariu este câștigat de directorului general Cătălin Măguleanu, care are o indemnizație lunară de 14.681 de lei. La această sumă se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 2.202 lei și valoarea anuală a indemnizației de hrană de 4.160 de lei.

Nici directorul executiv al CAS Prahova, care este al doilea în rang nu are un salariu infim. Acesta primește lunar un salariu de bază de 9.980 de lei, la care se adaugă un spor pentru condiții vătămătoare în cuantum de 1.497 lei și o indemnizație de hrană în valoare de 4.160 de lei pe an. La data de 31.03.2022, venitul salarial net al directorului executiv al CAS Prahova a fost de 6.922 lei.

De asemenea, și medicul șef de la CAS Prahova are un salariu considerabil. Lunar acesta are un venit de bază de 9.632 lei, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 1445 lei, precum și valoarea anuală a indemnizației de hrană de 4.160 de lei.

Mai mult, un șef serviciu la CAS Prahova are un salariu de bază de 9052 lei, un spor de condiții vătămătoare de 1358 lei, precum și o indemnizație anuală de hrană de 4160 lei. Venitul net pentru luna martie 2023 a fost de 6.297 lei, transmite Observatorul Prahovean.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate Prahova, un șofer câștigă lunar suma de 4796 de lei, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 567 lei, precum și indemnizația anuală de hrană în cuantum de 4160 lei.

În ciuda acestor sume uriașe sunt și angajați ai CAS Prahova care nu au salarii foarte mari. De exemplu, un îngrijitor are un salariu de bază de 3145 de lei, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 339 lei, precum și o indemnizație de hrană anuală de 4160 de lei.

În luna martie, venitul net al îngrijitorului a fost de 2242 lei, arată datele publicate pe site-un CAS Prahova,
Citește și Salariile bugetarilor în aprilie. Vești bune pentru sute de mii de angajați înainte de Paște