- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Super oferta de la Digi RCS-RDS pentru români în prag de sărbători! Gigantul le oferă tuturor abonaților noul Samsung Galaxy S23

30 Dec, 21:11 • Cornel Ghimeșan
Digi RCS-RDS România a furat startul și a anunțat o super-ofertă pentru români în prag de sărbători. Gigantul de telecomunicații le oferă tuturor abonaților noul smartphone Samsung Galaxy S23.
Super oferta de la Digi RCS-RDS pentru români în prag de sărbători! Gigantul le oferă tuturor abonaților noul Samsung Galaxy S23

Super oferta de la Digi RCS-RDS. Digi RCS-RDS România le pune la dispoziția clienților săi noul smartphone Samsung Galaxy S23 pe care îl pot achiziționa în rate.

Citește și Inovație în sectorul bancar din România! Se deschide prima bancă digitală 100%!

Super oferta de la Digi RCS-RDS pentru români în prag de sărbători!

Reprezentanții gigantul de telecomunicații spun că abonații au posibilitatea de a alege între cele două variante de culori respectiv, negru și mov.

Astfel, clienții Digi RCS-RDS care vor să achiziționeze în rate noul Samsung trebuie să plătească un avans de 2099 de lei, iar plata lunară pentru rată este de 175 de lei. Potrivit anunțului companiei, se poate intra în posesia smartphone-ului prin intermediul abonamentului Nelimitat de la Digi.

„Cu abonamentul Nelimitat de la DIGI, noul Samsung Galaxy S23 poate fi al tău!  Cu doar 2099 lei avans și 175 lei/lună, experimentează performanța incredibilă a celor 8GB RAM și surprinde magia fiecărui moment prin camera de 50MP.  Transformă fiecare clipă într-o experiență unică!”, transmit reprezentanții gigantului de telecomunicații, potrivit Cancan.ro.

Conform anunțului lansat de Digi pentru abonații săi, există trei tipologii de abonamente:

  • Nelimitat (5 euro pe lună), pentru 24 de luni;
  • Optim 3 (3 euro pe lună), pentru 24 de luni;
  • Optim 2 (2 euro pe lună), pentru 24 de luni.

Clienții gigantului de telecomunicații care au în plan să își cumpere acest telefon în prag de sărbători trebuie să știe că prețul întreg pentru abonamentul Nelimitat este de 4.199 de lei. Prețul de portare prepaid cu abonament Nelimitat, cu 12 rate, este de 2.499 de lei (141 de lei x 12 rate). Totodată, prețul de portare abonament cu Nelimitat și 12 rate este de 2.099 de lei (175 de lei x 12 rate). Se poate comanda online, direct de pe site-ul companiei de telecomunicații.

Smartphone-ul Samsung Galaxy S23 este dual SIM, dual 5G (prinde rețelele 3G, 4G și 5G). Are un display de 6.1 inch Super Amoled – 120 hz. Telefonul are un procesor octa-core (3.36&2.8&2GHz) SD8 Gen2 și funcționează pe Android (sistem de operare).

Mai mult, acesta are o memorie RAM de 8 GB și o memorie internă de 128 GB. Are 3 camere – 50MP OIS Wide Angle (F1.8) + 12MP UltraWide (F2.2) + 10MP AF Telephoto (F2.4), Camera Frontala 12MP AF (F2.2). În plus, bateria are 3900 mAh.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult