- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Super oferte în magazinele Lidl, în perioada 10-16 iunie! Românii își pot achiziționa produsele preferate la cele mai mici prețuri

09 Jun, 18:15 • Fundeanu Madalina
Cele mai mici prețuri la Lidl! Cu ce oferte sunt așteptați clienții în perioada 10-16 iunie în toate magazinele.
Super oferte în magazinele Lidl, în perioada 10-16 iunie! Românii își pot achiziționa produsele preferate la cele mai mici prețuri

În fiecare săptămână, în magazinele Lidl din România, clienții fideli sunt răsplătiți cu diferite campanii promoționale. Așadar, în perioada 10-16 iunie 2024, retailerul german îi așteaptă cu noi surprize pe cumpărători. Mai multe produse adesea cumpărate de români se vor găsi la prețuri foarte mici în magazinele din țara noastră, conform Bugetul.ro.

Lidl este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de retail din România, și nu numai. Strategia bine pusă la punct a lanțului de magazine germane are la bază vânzarea de produse de calitate la prețuri extrem de mici. După cum și-a obișnuit deja clienții fideli, retailerul le pune la dispoziție săptămânal reduceri la zeci de produse.

Cele mai mici prețuri la Lidl! Oferte disponibile în perioada 10-16 iunie în toate magazinele

Așadar, pentru perioada 10-16 iunie, românii vor putea cumpăra din magazinele Lidl mai multe produse de zi cu zi la prețuri foarte mici. Printre cele mai bune oferte din „Săptămâna Mărcilor” se numără:

  • Apa minerală carbogazoasă Bucovina (1,8l) va avea prețul de 2,99 lei, fiind redusă de la 3,99 lei.
  • Baxul de 2 sticle de Pepsi/Mirinda va costa doar 12,49 lei. Stocul este însă limitat.
  • Baxul cu 5+1 sticle de bere Heineken va putea fi cumpărat la prețul de doar 23,95 lei. Stocul este limitat.
  • Patru ciocolate marca Milka vor avea prețul de 14,89 lei.
  • Setul cu două paste de dinți Lacalut va avea un preț de doar 26,99 lei.
  • Deodorantele Nivea stick vor avea prețul de 14,99 lei. Stocul este însă limitat.
  • Detergent Persil 4 în 1 va putea fi cumpărat la doar 89,99 lei. Stocul este limitat.

Ai mai putea citi azi: Lidl vine cu oferte de neratat pentru meșteri între 10 și 16 iunie! Se vor vinde instant, iar stocul este limitat

Lidl oferte
Lidl oferte

Regula din magazinele Lidl de care clienții nu au aflat până acum

Toate persoanele care ajung în magazinele Lidl din țara noastră trebuie să știe că deteriorarea unui produs aflat la raft poate duce la sancțiuni dure, în special atunci când fapta a fost făcută intenționat.

Pentru a nu suporta pierderi semnificative, supermarketul are dreptul de a obliga clientul să-i achite valoarea integrală sau parțială a produsului deteriorat. Aceste reguli se aplică și pentru situația în care copiii minori, însoțiți de părinți, produc daune materiale.

„În cazul daunelor provocate de copii, părinții sunt răspunzători doar dacă și-au încălcat obligația de supraveghere. De regulă, însă, astfel de situații sunt destul de greu de dovedit”, a transmis Centrul de consiliere a consumatorilor.

În situația în care produsele au fost deteriorate, magazinele Lidl au la dispoziție mai multe variante, mai exact:

  • să pună produsul respectiv la reducere;
  • să-l retragă definitiv de la vânzare;
  • să-l doneze.

Vezi și: Oferte de nerefuzat la Profi în perioada 29 mai – 11 iunie! Metoda simplă prin care poți primi înghețată gratuită