- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Super-reduceri le Lidl! Două produse necesare în orice gospodărie se vând la super-prețuri

31 Oct, 23:50 • Stefan Simion
Lidl vine cu o ofertă de nerefuzat pentru românii pasionați de bricolaj, dar și pentru cei care intenționează să-și renoveze locuința.
Super-reduceri le Lidl! Două produse necesare în orice gospodărie se vând la super-prețuri

Lidl comercializează, începând din 30 octombrie, două produse extrem de căutate de românii pasionați de bricolaj sau de cei care urmăresc să-și renoveze locuința. Este vorba despre un tester de tensiune/localizator satelit, precum și un detector multifuncțional/umidometru, instrumente care se dovedesc esențiale în orice gospodărie sau atelier.

Cele două dispozitive sunt la prețuri foarte accesibile. Testerul de tensiune este ideal dacă efectuați lucrări la o instalație electrică, dacă vreți să verificați dacă o priză din casă este în stare de funcționare sau chiar să verificați anumite terminale electrice ale mașinii. Astfel, se poate dovedi foarte util atât pentru locuință, cât și pentru probleme ce pot apărea la mașină și nu numai. Un astfel de tester de tensiune Parkside costă la Lidl doar 24,99 de lei, scrie go4it.ro

Citeste si De necrezut! Un anagajat Lidl din UK a fost concediat după ce s-a îmbolnăvit!

Super-reduceri le Lidl! Două produse necesare în orice gospodărie se vând la super-prețuri

Al doilea dispozitiv pe care Lidl l-a introdus în ofertă este un umidometru, cu ajutorul căruia se poate verifica nivelul de umezeală din pereți, placări, materiale de construcții sau din lemne. Acest detector multifuncțional poate fi cumpărat de la Lidl cu prețul de 54,99 de lei.

De asemenea, în ofertă a fost inclusă și o suflantă cu aer cald, care se poate dovedi utilă în cazul în care aveți nevoie de uscare rapidă pentru anumite materiale sau trebuie să încălziți anumiți adezivi pentru a-i dezlipi. Suflanta cu aer cald și afișaj digital Parkside are o putere de 2000W și temperaturi de lucru cuprinse între 50 și 650 de grade Celsius. Aparatul costă 99,99 de lei la Lidl.

Nu în ultimul rând, retailerul a introdus în ofertă un clește pentru nituri, ideal dacă lucrați cu metale. Acesta costă 39,99 de lei și include și accesorii. Pachetul cuprinde cleștele, 100 de nituri și 4 burghie HSS.

Citeste si Lidl oferă câte 300 de lei românilor și un alt premiu de 5.000 de euro. Condițiile pentru a primi banii

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult