- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Surpriză de proporții pentru clienții Lidl! Produse de încălzire a locuinței la un preț incredibil

03 Oct, 15:57 • Cornel Ghimeșan
Sezonul rece își face ușor ușor simțită prezența, iar românii încep deja să se pregătească pentru iarnă. În ajutorul lor vine Lidl care în săptămâna 2 octombrie – 8 octombrie 2023, are mai multe oferte la produse de încălzire a locuinței.
Surpriză de proporții pentru clienții Lidl! Produse de încălzire a locuinței la un preț incredibil

Surpriză de proporții pentru clienții Lidl! În cea mai nouă promoție a sa, Lidl pune la dispoziția românilor produse de încălzire a locuinței la prețuri foarte accesibile, scrie go4it.ro.

Citește și Cum să economiseşti bani la Lidl şi Kaufland. Codurile secrete de pe etichete prin care eviţi ca supermarketurile să îţi ia banii

Surpriză de proporții pentru clienții Lidl!

Începând cu data de 2 octombrie 2023, românii au la dispoziție, pentru o perioadă limitată, produse cu care își pot încălzi locuințele pe timp de iarnă, au anunțat reprezentanții retailerului german.

Potrivit acestora, printre produsele pe care Lidl le pune la dispoziția clienților săi se numără caloriferele electrice cu ulei, care pornesc de la suma de 179 de lei, pentru cel cu șapte elemenți și o putere nominală de 1500W. Cel mai mare, cu nouă elemente și 2400W, costă 319 lei.

De asemenea, Lidl pune la dispoziția clienților săi un convector cu o putere de 2000W pentru 129 de lei.

Pe lângă aceste produse foarte de utile în sezonul rece, mai ales pentru Bucureștenii care în ultimii ani au tremurat de frig în case, retailerul german pune la dispoziția clienților săi un articol interesant, o pernă cu încălzire pentru zona gâtului și spatelui. Aceasta are șase trepte de intensitate și măsoară 62 de centimetri în lungime și 41 în lățime. Costă doar 84.99 de lei fiind cea mai accesibilă variantă dintre produsele de încălzire Silvercrest. În plus, odată cu dată de 5 octombrie, în oferta Lidl va fi introdusă și o saltea electrică cu încălzire (150×80 cm), pentru prețul de 99,99 de lei.

Mai mult, în perioada 2 octombrie – 8 octombrie 2023, Lidl pune la dispozitia românilor și un șemineu de perete cu telecomandă. Acesta are o putere de 2000W și poate fi controlat prin telecomandă. Șemineul poate fi folosit și pe post de iluminare ambientală, fără să degaje căldură. Totodată, luminozitatea flăcării afișate poate fi reglată pe 5 trepte, în funcție de preferințe.

Lidl anunță că șemineul electric este destinat exclusiv montării în perete și vine la pachet cu echipament de montaj. În fișa produsului este specificat faptul că dispune de protecție la supraîncălzire, pentru mai multă protecție.

Românii care sunt interesați de acest șemineu trebuie să știe că prețul său este de 539 de lei, fiind cel mai scump articol din această categorie, care ar putea reprezenta un element atât funcțional, cât și decorativ, pentru o locuință minimalistă.

Citește și Oferte Lidl 18 septembrie. Mai multe produse de bază intră astăzi la reducere

 

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult