- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Târgul de Paște din Craiova, un dezastru total. Câți bani a aruncat primăria pe decorațiunile din târg „Administrația publică din Craiova este un coșmar deghizat în circ”

13 Apr, 17:05 • Constantin Cristina
Târgul de Paște al Olguței Vasilescu din Craiova a fost inaugurat la data de 1 aprilie și aduce foarte multe nemulțumiri pentru cetățeni. Ce costuri imense a plătit primăria pentru decorațiunile din târg.
Târgul de Paște din Craiova, un dezastru total. Câți bani a aruncat primăria pe decorațiunile din târg  „Administrația publică din Craiova este un coșmar deghizat în circ”

Târgul de Crăciun a fost un real succes în Craiova, care a adus și un număr destul de mare de turiști dinafara orașului, însă anul acesta, târgul de Paște al Olguței Vasilescu a devenit un dezastru monstruos, a informat gds.ro.

Vezi și: Cât costă turta dulce la Târgul de Paște din București. Prețuri colosale la preparatele de sărbători

Târgul de Paște din Craiova, un dezastru total

Ca în fiecare an, reprezentanții administrației se laudă cu premiul câștigat de anul trecut, insinuând că și anul acesta orașul va fi pe locul I, însă s-au lăudat mult prea devreme, înainte să afle și părerile publicului.

De asemenea, ca în fiecare situație există două tabere. Unii sunt încântați pe ce a dat primăria o căruță de bani în organizarea Târgului de Paște de la Craiova, iar alții sunt de părere ca banii trebuiau folosiți cu cap, deoarece prioritățile sunt altele.

Târgul de Paște, Craiova
Târgul de Paște, Craiova

Unul din cei revoltați care și-a spus mâhnirea public pe rețelele sociale a fost chiar, Valeriu Nicolae, scriitor și activist pentru drepturile omului. Acesta a activat mulți ani pentru ONU, Comisia Europeană și Consiliul Europei, dar și pentru IBM și Microsoft, în SUA, a fost secretar de stat la Ministerul Muncii și membru PLUS, din care a demisionat ulterior. Are un master în diplomație și este cunoscut pentru voluntariatul pe care îl face cu copiii din Ferentari, București, pentru care a fost desemnat Cetățeanul Anului, în 2013, de Parlamentul European.

„Iepuroiul din poză a costat 3.150 de EUR iar prințesa asta, și ea dintr-un coșmar cu ciuperci halucinogene a costat 7.357 de EUR. Un elefant din același material de mărime naturală costă sub 900 de EUR. Pun poza cu elefantul în primul comentariu. Târgul de Paște din Craiova este o ditamai țeapă pe care o plătim noi. O să scriu despre asta un articol. Niciunul, dar niciunul dintre cei care au lăudat nenorocirile astea nu a fost în stare să îmi spună cât au costat minunățiile Olguței. Că doar ne pișăm pe banul public iar jurnalismul se face lingând. Fiecare din figurinele astea e o mega-țeapă. Niște șmecheri se îmbogățesc. Administrația publică din Craiova este un coșmar deghizat în circ. Poate ne mobilizăm și noi căci presiunea publică și nu pupincurismul scade corupția. Dacă vreți să fiți parte a unui grup de presiune strict pe Craiova dați și voi o îmbrățișare (emoticonul ăla cu inimă) și vă vom contacta”, a scris acesta pe Facebook.

Alte articole: Este oficial! Târgul de Paște al Capitalei s-a deschis! Unde poate fi vizitat