- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Tehnologia ChatGPT a luat avans. Microsoft a anunțat că programele sunt folosite în mai multe instrumente destinate dezvoltatorilor

07 Mar, 16:39 • Lupu Alexandra
Tehnologia ChatGPT se bucură de succes. Oficialii Microsoft au anunțat că programele sunt deja implementate la nivelul instrumentelor folosite de dezvoltatori.
Tehnologia ChatGPT a luat avans. Microsoft a anunțat că programele sunt folosite în mai multe instrumente destinate dezvoltatorilor

Tehnologia ChatGPT a luat avans! Reprezentanții Microsoft au anunțat că programul este deja folosit pentru instrumentele destinate dezvoltatorilor, anunță profit.ro. Primele informații arată că acest pas reprezintă cea mai recentă integrare a inteligenței artificiale în cadrul produselor oferite de marile companii.

ChatGPT se bucură de succes

Oficialii Microsoft au anunțat că ChatGPT a trecut în următoarea etapă. Astfel, tehnologia este folosită la nivelul instrumentelor destinate dezvoltatorilor, acolo unde aceasta a fost îmbinată cu Power Platform, cea care le permite persoanelor interesate să realizeze aplicații cu sau fără codificare. Informațiile arată că aceasta este prima integrare a inteligenței artificiale în cadrul produselor.

Marile companii tehnologice grăbesc procesul de integrare al tehnologiei, de la Alphabet la Baidu, având în vedere că ChatGPT și-a câștigat popularitatea pentru abilitatea de a oferi răspunsuri de tip uman în cazul unei chestionări. Microsoft a confirmat că instrumentele folosite sunt dotate cu noi capabilități, de tip business-intelligence și nu numai. Power Virtual Agent este un alt element implementat, util pentru firmele care vor să-și desfășoare activitatea printr-un chatbot. Acesta se poate conecta acum la resursele interne și a ajuns în punctul în care generează rezumate pe baza întrebărilor clienților și a rapoartelor săptămânale.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: ChatGPT, sfaturi pentru tinerii care vor să ia un credit ipotecar: „Costul pe termen lung poate fi afectat de mai mulţi factori”

Microsoft anunță evoluția tehnologiei ChatGPT
Microsoft anunță evoluția tehnologiei ChatGPT

Compania a anunțat că au fost integrate capabilități generative de inteligență artificială, astfel, firmele pot automatiza fluxul de lucru. În același timp, a fost lansată o nouă versiune a platformei de management la Al Builder, bazată de altfel pe această tehnologie. Dynamics 365 Copilot este cea mai recentă versiune folosită de Microsoft pentru aplicațiile de vânzări, marketing și servicii pentru clienți, iar în urma modificărilor implementate, colectarea și analiza datelor sau crearea unei campanii sunt realizate în mod automat, printre alte posibilități.

Microsoft a anunțat că, pe data de 16 martie, Satya Nadella va găzdui un eveniment, atunci când va discuta despre „reinventarea productivității cu Al”. La fel de bine, compania a menționat mai multe actualizări realizate la nivelul sistemului de operare Windows și motorul de căutare Bing.

Citește și: Inteligența artificială, îngrijorătoare pentru angajați. Un copywriter din Marea Britanie, după ce a testat ChatGPT: „Sunt destul de sigur că îmi va lua locul de muncă”