- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Trucul perfect pentru cumpărăturile de Paște! Secretul în lupta cu timpul petrecut la cozile marilor supermarketuri

05 May, 13:01 • Fundeanu Madalina
Tu știi care este momentul ideal pentru cumpărăturile de Paște? Află trucul perfect pentru a scăpa de cozile interminabile din magazine!
Trucul perfect pentru cumpărăturile de Paște! Secretul în lupta cu timpul petrecut la cozile marilor supermarketuri

Paștele este momentul perfect pentru a te bucura de sesiunea de cumpărături la marile supermarketuri mereu aglomerate, cum ar fi Lidl și Kaufland, evitând lungile cozi și beneficiind de prețuri avantajoase. Iată momentul oportun în care poți să-ți alegi produsele preferate pentru masa de sărbători, fără a fi presat de mulțimea de clienți, potrivit Cancan.ro.

Specialiștii aduc câteva sfaturi cu privire la organizarea mesei festive de Paște și când să profiți la maximum de disponibilitatea produselor și prețurile competitive ale marilor magazine.

Momentul ideal pentru cumpărăturile de Paște

Pentru a evita stresul și aglomerația, momentul propice pentru cumpărăturile de Paște este în primele ore ale dimineții. Acest lucru îți oferă șansa să beneficiezi de produse proaspete și de calitate, întrucât multe supermarketuri primesc livrările în prima parte a zilei. Această strategie aduce șanse mai mari pentru a găsi toate produsele dorite, iar experiență de cumpărături va deveni mai plăcută și mai eficientă.

Mai mult, specialiștii recomandă să achiziționezi doar strictul necesar, căci magazinele se aprovizionează în mod constant. O listă de cumpărături bine întocmită este elementul cheie, pentru a te abține de la cumpărarea altor produse decât cele notate pe listă. Astfel, vei evita riscul de a cumpăra în exces și de a risipi alimentele.

Citește și: Primark face angajări pentru cel de-al treilea magazin care urmează să fie deschis în România. Se oferă salarii atractive și numeroase beneficii extrasalariale

cumpărături de Paște
cumpărături de Paște

De asemenea, este bine să nu ai prea mulți bani la tine atunci când mergi în supermarketuri. Ideal este să porți în portofel doar suma necesară pentru achizițiile planificate, pentru că există mereu tentația să te lași influențat de produsele care par atrăgătoare, dar care nu sunt esențiale.

Este important să compari produsele și prețurile înainte de a le cumpăra, pentru a te asigura că faci cele mai bune alegeri și că nu cheltuiești bani suplimentari. Astfel, vei putea gestiona mai eficient bugetul și vei evita să irosești bani pe lucruri care nu îți sunt cu adevărat necesare.

Programele Lidl și Kaufland de Paște

Magazinele au un program prelungit în perioada premergătoare sărbătorii de Paște, dar trebuie să ții cont că în ziua de sâmbătă, 4 mai 2024, programul este mai scurt. Prin urmare, supermarketurile își deschid porțile la ora 07:00 și le închid la ora 18:00. Știind acest lucru, poți planifica în avans cumpărăturile și să te asiguri că vei avea suficient timp pentru a alege cu atenție produsele de care ai nevoie.

În ziua de Învierea Domnului și în a doua zi de Paște, toate magazinele sunt închise. Programul lor se reia în a treia zi de Paște. Astfel, marți, 7 mai 2024, clienții din România pot vizita supermarketurile Lidl sau Kaufland începând cu ora 07:00.

Vezi și: Cât a ajuns să coste 1 kg de ceapă, considerată până nu demult „leguma săracului”. Prețul cepei în piață este mai mare decât la supermarket. Cu cât o poți cumpăra de pe OLX