- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un bărbat din Bacău s-a îmbogățit peste noapte! A câştigat aproape 1 milion de lei la Loto, fără să ghicească numerele! Cum a fost posibil

24 Dec, 10:30 • Fundeanu Madalina
Un român din Bacău s-a îmbogățit, peste noapte, chiar înainte de Crăciun. Băcăuanul a câştigat aproape un milion de lei la Loto, fără să ghicească numerele!
Un bărbat din Bacău s-a îmbogățit peste noapte! A câştigat aproape 1 milion de lei la Loto, fără să ghicească numerele! Cum a fost posibil

Chiar dacă nu a ghicit numerele câștigătoare, un bărbat din Bacău a câștigat aproape un milion de lei la Loto, după ce a jucat o variantă simplă la 6 din 49, potrivit Antena 3 CNN.

Un bărbat din Bacău a câștigat o mulțime de bani la Loto

Omul a reușit să fie mai bogat cu aproape un milion de euro, chiar înainte sărbătorilor de iarnă, după ce a câștigat suma considerabilă datorită biletului Noroc, care este generat de calculator.

Potrivit informațiilor, biletul a fost jucat la agenția 04-006 din Bacău, aflată pe strada Pieței, nr. 1, iar prețul pentru o variantă simplă la Loto 6/49 și o variantă la NOROC a fost 10,50 de lei.

Bărbatul a avut varianta întreagă de cifre din numărul extras la Noroc, mai puțin ultima, din care s-a scăzut cifra 3 (de ex. 4261366 – numărul extras, minus 3 unități, rezultând numărul 4261363), mai scrie sursa menționată anterior.

Te-ar mai putea interesa și: Turiștii care își petrec Crăciunul în Jurilovca se vor bucura de mâncărurile străvechi ale Deltei. Cât costă un sejur de 3 nopți

Loto
Loto

NOROC se poate juca numai pe bilete 6/49 completate cu variante 6/49

Potrivit informațiilor de pe site-ul Loteriei Române, NOROC se poate juca numai pe bilete LOTO 6/49 completate cu variante LOTO 6/49. Mai exact, nu este posibil să se joace NOROC fără a juca și LOTO 6/49. În momentul acceptării unui bilet LOTO 6/49, terminalul produce un număr întâmplator de 7 cifre, care este numărul NOROC. Participantul poate să joace un număr NOROC sau mai multe – până la 64.000 numere.

„Atunci când optează pentru mai multe numere, acestea vor fi, de fapt, un interval de numere consecutive care începe cu numărul întâmplător produs de terminal. Acest număr (sau aceste numere) NOROC participă la o tragere specială, separată de tragerea LOTO 6/49, în urma căreia se atribuie următoarele categorii de câștiguri:

Categoria 1 – toate cele 7 cifre ale numarului (tot numărul)

Categoria 2 – ultimele 6 cifre ale numărului

Categoria 3 – ultimele 5 cifre ale numărului

Categoria 4 – ultimele 4 cifre ale numărului

Categoria 5 – ultimele 3 cifre ale numărului

Categoria N + 3 – tot numarul + 3

Categoria N – 3 – tot numarul – 3”-. Tragerile au loc de două ori pe săptamână, în zilele de joi și duminică.”, a transmis Loteria Română, mai scrie sursa menționată anterior.

Vezi mai multe știri: Situație șocantă! Bucureștenii primesc facturi de peste 10 mii de lei pentru luna noiembrie! Compania de termoficare primește nenumărate plângeri