- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou cutremur a avut loc în România. INCDFP anunță unde a fost resimțit seismul cu intensitatea I

07 Feb, 12:45 • Bumbeneci Diana
Continuă cutremurele și în România. Al șaselea cutremur a avut loc în doar 24 de ore.
Un nou cutremur a avut loc în România. INCDFP anunță unde a fost resimțit seismul cu intensitatea I

Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului anunță un nou cutremur în România. În timp ce Turcia se confruntă cu seisme teribile, țara noastră este zguduită de mișcări tectonice de intensitate mică și medie.

Un nou cutremur a avut loc în România

Ai mai putea citi: Iadul, descris de un turc. Și-a construit afacerea, de la zero, în România, dar acum s-a dus să își caute familia printre dărâmăturile produse de cutremur

Cutremur România
Cutremur România

Potrivit Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului, în ziua de 07 februarie 2023, la ora 10:51:47 (ora locală a României), s-a produs în zona seismică activă din Vrancea, în județul Buzău, un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.5, la adâncimea de 145 de kilometri. Intensitatea cutremurului a fost I.

Cutremurul s-a produs în apropierea mai multor orașe. Acesta a fost resimțit la 55 de kilometri Est de Brașov, 65 de kilometri Nord de Ploiești, 120 de  kilometri  N de București, 127de  kilometri S de Bacău, 133de  kilometri NE de Pitești, 135de  kilometri V de Brăila, 137de  kilometri V de Galați, 170de  kilometri E de Sibiu, 185 de kilometri N de Ruse și 210 kilometri SV de Iași.

Ai mai putea citi: Cutremur extrem de mare în România, în această dimineață. Seismul a avut 3 replici

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult