- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un piețar a scos la vânzare „roșii Spania culese de români”. Cât costă un kilogram

15 Jun, 15:22 • Toma Anca
Un piețar a scos la vânzare "roșii Spania culese de români". Pentru că suntem în sezonul fructelor și al legumelor, românii profită din plin și încearcă să consume produse naturale, iar cele mai căutate din piețele din România sunt cu siguranță roșiile. Fie că sunt crescute direct la noi în țară sau sunt aduse din import, clienții fac cozi uriașe pentru a le cumpăra.
Un piețar a scos la vânzare roșii Spania culese de români. Cât costă un kilogram

Un piețar a scos la vânzare „roșii Spania culese de români”. Un producător inventiv și pus pe glume a pus un anunț care i-a făcut pe clienți să se uite lung la taraba sa. La scurt timp, eticheta a devenit virală pe rețelele sociale, părerile internauților fiind împărțite.

Citește și: Cât câștigă culegătorii de roșii din Germania sau Austria în 2024. Jobul vine la pachet cu salarii uriașe și o listă lungă de beneficii

Un piețar a scos la vânzare „roșii Spania culese de români”

Românul a agățat de taraba sa, acolo unde vindea cel mai căutat produs al verii, un carton cu mesajul „roșii Spania culese de români”. Anunțul a stârnit râsetele celor din piață, iar internauții nu au ezitat să lase comentarii.

De asemenea, un kilogram de roșii cu originea Spania, dar culese de românia, costă nici mai mult, nici mai puțin de 7,90 lei.

Internauții nu s-au putut abține și au lăsat comentarii, după ce anunțul a ajuns viral. „Deci sunt certificate/ Sunt pe jumătate românești/ Or fi tot aia care eu votat Dosoaca”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise pe Internet, potrivit Cancan.ro.

Succesul unui fermier care vinde roșii de jumătate de kilogram

Fermierul Daniel Matei din Tomşani este primul cultivator de roșii din judeţul Prahova care a ieşit cu legume la vânzare în această primăvară. Acesta se laudă cu tomatele sale care cântăresc jumătate de kilogram bucata.

Autorităţile au sărit în ajutorul agricultorilor care s-au confruntat cu pierderi majore în urma războiului din Ucraina şi le oferă compensaţii. Doar în Prahova s-au înscris aproximativ 800 de cultivatori de tomate.

Le punem pe cântar. Are 500-600 de grame o roşie. Dar cel mai important este că ele sunt maturate natural. Adică nu le-am influenţat cu nimic”, a declarat Daniel Matei, sâmbătă, pentru sursa citată.

Fermierul român a furat startul în fața tuturor producătorilor din Prahova şi a ieşit pe piaţă cu roşii proaspete și gigantice!

Pentru a putea să ofere spre vânzare roşii româneşti cu un gust şi parfum aparte, este nevoie de un volum uriaș de muncă şi de investiţii. „Tot timpul am investit. Tot profitul l-am investit, ba ne-am mai şi împrumutat la început, ca să avem din ce să ne vină bani”, spune Daniel Matei, producătorul de tomate.

Tags: