- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un producător de bere renumit din România confirmă oprirea producției. Mai multe locuri de muncă vor fi desființate în 2023

01 Mar, 22:18 • Bumbeneci Diana
Producător de bere, cu lacătul pe ușă! Martens din Galați anunță că va opri producția din luna martie. Se vor desființa locurile de muncă din departamentul de producție.
Un producător de bere renumit din România confirmă oprirea producției. Mai multe locuri de muncă vor fi desființate în 2023

Producătorul de bere Martens din Galați anunță că va opri activitatea de fabricare a berii începând cu luna martie 2023. În urma acestei decizii se vor desființa locurile de muncă din departamentul de producție, potrivit unui anunț la Bursa de Valori București (BVB) în luna februarie, anunță Economedia.

Producător de bere, cu lacătul pe ușă

Ca urmare a Deciziei C.A. Nr. 2 / 70.O2.2O23, informăm că începând cu luna Martie 2023, societatea va sista activitatea de fabricare a berii, MARTENS S.A. urmând a se axa pe dezvoltarea activităților de vânzare a produselor din bere. Societatea va desființa locurile de muncă din departamentul producție”, potrivit anunțului de la BVB.

Citește și: Produsele care apar pe 1 martie în magazinele Lidl. Românii se vor bate pe oferte

Producător de bere Martens Galați
Producător de bere Martens Galați

În document este transmis faptul că directorul general al MARTENS S.A. va îndeplini toate demersurile legale necesare în fața instituțiilor statutului (ONRC, etc), astfel încât până la începutul lunii Martie 2023, să fie transmise către aceste instituții notificările necesare și să fie depuse cererile/documentele pentru modificarea corespunzătoare a bazelor de date astfel încât acestea să fie în acord cu decizia de sistare a producției.

Fabrica de bere din Galați a fost fondată în anul 1978. În anul 1998, Martens Brouwerij a preluat pachetul majoritar de acțiuni al fabricii noastre. Istoria Martens Brouwerij începe în 1758, în Bocholt, Belgia.

Au trecut de atunci peste 250 de ani iar tradiția a fost transmisă de-a lungul a opt generații. În tot acest timp, valorile lor au rămas neschimbate: au transformat arta fermentării unor ingrediente simple și naturale în arta de a da prilej oamenilor de a împărți un moment de bucurie împreună.

Am avut bucuria de a regăsi în partenerii nostri belgieni aceeasi dedicație pentru desăvârșirea artei fabricării berii, aceeași dorință de a aduce un strop de bucurie pe masa oamenilor care ne reprezintă. Împreună și în urma unor eforturi considerabile, credem că am reușit să aducem în România măcar o parte din tradiția belgiană a fabricării berii”, scrie în mesajul de prezentare Martens.

Vezi și: Ce conține, de fapt, pâinea din Lidl, Auchan, Kaufland, Carrefour sau alte supermarketuri. Avertisment pentru populație

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult