- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un producător local din România oferă varză gratis pentru bătrâni, înainte de Paște. În ce piață centrală se întâmplă acest lucru

13 Apr, 13:16 • Lupu Alexandra
Bătrânii și pensionarii pot primi varză gratuită de la un producător local, într-o piață centrală din România. Iată cum se explică situația.
Un producător local din România oferă varză gratis pentru bătrâni, înainte de Paște. În ce piață centrală se întâmplă acest lucru

Un producător local din România face un gest măreț înainte de Paște! Mai exact, Constantin Buftea le oferă bătrânilor și pensionarilor varză gratuită, tocmai pentru că este conștient de greutățile pe care oamenii le confruntă, relatează antena3.ro. Nu este prima oară când bărbatul face un astfel de gest.

Varză gratis pentru pensionari și bătrâni

Pensionarii și bătrânii din Bacău pot beneficia de varză gratuită înainte de Paște, oferită de un producător local din piața centrală. Așa cum arată informațiile relatate de sursa citată, Constantin Buftea este omul care le aduce persoanelor cu mai puține posibilități o bucurie, chiar în pragul sărbătorilor Pascale!

Producătorul spune că știe cum este să fi sărac, tocmai de aceea, a decis să pună în aplicare ceva ce a mai făcut în urmă cu câțiva ani: să le ofere oamenilor care nu își permit produse gratuite. Constantin se numără printre singurii producători din Bacău, dar cu toate acestea, duce o luptă cruntă cu samsarii care cumpără ieftin de la alți producători, ca ulterior, să le vândă sub prețul pieței.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Alimentul pe care toată lumea îl îndrăgește a ajuns la jumătate de preț. Cât costă varza în momentul de față

Varză gratuită / Sursă foto: Antena 3 CNN
Varză gratuită / Sursă foto: Antena 3 CNN

Bărbatul are grijă de 7 familii. Totodată, se ocupă permanent de facturi uriașe, taxe pe măsură și de oamenii pe care îi are la muncă. În ciuda tuturor greutăților pe care le-a confruntat și pe care le întâmpină în continuare, Constantin nu s-a văzut împiedicat să facă un gest măreț înainte de Paște, tocmai pentru că știe cum este să te confrunți cu o situație financiară vulnerabilă.

Cetățenii din Bacău au fost luați prin surprindere de inițiativa producătorului. Oamenilor le venea greu să creadă ca pot lua varză gratuită din piața centrală a orașului, acolo unde producătorul își desfășoară activitatea. Pensionarii și bătrânii care au trecut astăzi prin locația menționată au plecat acasă cu produsul gratuit, astfel, pot începe pregătirile de Paște așa cum se cuvine.

Sărbătorile Pascale pentru români sunt cele mai grele din ultimii ani. Scumpirile masive au apărut pe bandă rulantă, tocmai de aceea, oamenii s-au văzut nevoiți să scoată sume colosale din buzunare pentru a pregăti masa de Paște. Pentru persoanele care au veniturile sub medie, cu atât este mai grea această perioadă.

Citește și: Prețuri ieșite din comun de mici pentru varza de la Lungulețu