- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un român a furat peste 20.000 de lei din seiful unei case de pariuri. Unde s-a întâmplat totul și cum a fost prins bărbatul

13 Jun, 19:42 • Lupu Alexandra
Un român s-a îmbogățit după ce a furat din seiful unei case de pariuri. Iată cum s-a întâmplat totul.
Un român a furat peste 20.000 de lei din seiful unei case de pariuri. Unde s-a întâmplat totul și cum a fost prins bărbatul

Mari surprize pentru polițiștii din județul Mehedinți. Autoritățile au depistat un bărbat de 50 ani din orașul Baia de Aramă, care deținea suma uriașă de 21.425 de lei, furată din seiful unei case de pariuri, spune ziare.com.

Bărbatul care a furat din seiful unei case de pariuri

Polițiștii din județul Mehedinți au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din orașul Baia de Aramă, care deținea suma uriașă de 21.425 de lei. Autoritățile au descoperit că românul furase banii din seiful unei case de pariuri.

El a fost reținut timp de 24 de ore. Urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Vezi și: Furt de 500.000 de euro în Capitală. Cum au cheltuit hoții averea unei românce, ținută în seif în apartament

Totul s-a întâmplat pe data de 11 iunie. Polițiștii au fost sesizați de o femeie în vârstă de 28 de ani cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în interiorul unui punct de lucru din orașul Baia de Aramă și ar fi sustras din seiful unității suma de 21.425 de lei. În urma cercetărilor efectuate de autorități, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea furtului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă. Bărbatul a fost reținut astăzi, 13 iunie, pentru 24 de ore.

Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

„La data de 11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Baia de Aramă au fost sesizaţi de o femeie de 28 de ani, din comuna Ponoarele cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unui punct de lucru din oraşul Baia de Aramă şi ar fi sustras din seiful unităţii suma de 21.425 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Poliţiei oraş Baia de Aramă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă a fost identificată persoana bănuită de săvârşirea furtului, un bărbat de 50 de ani, din oraşul Baia de Aramă”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Seif
Seif

Cazul nu este unul izolat. În luna mai, o persoană mascată a intrat într-o casă de pariuri din Baia Mare, amenințând angajata cu un cuțit. A furat suma uriașă de 8.600 de lei. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Poliţiştii Municipiului Baia Mare au fost sesizaţi prin apel 112 şi, ulterior, prin plângere de către o tânără de 22 de ani, angajată la o casă de pariuri de pe bulevardul Unirii, despre faptul că o persoană necunoscută şi mascată, a pătruns în incinta casei de pariuri şi, sub ameninţarea cu cuţitul, a sustras suma de 8.600 de lei din seiful societăţii”, a transmis, vineri, IPJ Maramureş, spune ziaruldeiasi.ro.

Citește și: Furt de 3.900 de lei într-o bancă din București! Suspectul a jefuit a doua zi și o femeie de pe stradă