- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un șofer a vrut să depășească recordul amenzilor! Are de plătit 21.000 de lei și permisul suspendat pentru 780 de zile

08 Mar, 23:14 • Constantin Cristina
Un șofer din Bacău a acumulat amenzi în valoare de 21.000 de lei și s-a ales și cu permisul suspendat pentru 780 de zile, pentru nenumărate infracțiuni în traficul rutier.
Un șofer a vrut să depășească recordul amenzilor! Are de plătit 21.000 de lei și permisul suspendat pentru 780 de zile

Un șofer din Bacău a fost reținut de polițiști, după ce a realizat în trafic numeroase infracțiuni. În data de 26 februarie, în jurul orei 13, autoritățile l-au oprit în timp ce era în localitatea Răcăciuni, pe sensul Adjud-Bacău, a relatat ziare.com.

Citește și: Amendă de 270.000 de euro pentru un șofer de TIR. Motivul pentru care românul trebuie să plătească suma record

Bărbatul văzându-se încolțit de polițiști, a început să mărească viteza și să facă manevre de viraj stânga-dreapta și a condus pe contrasens, punând în pericol viețile celorlalți conducători auto.

Un șofer din Bacău a depășit recordul amenzilor
Un șofer din Bacău a depășit recordul amenzilor

Un șofer a depășit recordul amenzilor

După mai multe investigații, autoritățile au descoperit că, de fapt, mașina era condusă de un tânăr de 19 ani, iar înmatricularea autoturismului era suspendată. Mai mult, tânărul avea suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, începând cu 16 februarie 2023.

Băiatul a fost depistat de autorități din nou pe data de 6 martie și a fost reținut pentru 24 de ore. Așadar, acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 21.605 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 780 de zile pentru încălcarea normelor rutiere, conform IJP Bacău.

Alte articole: Ce a pățit un șofer după ce și-a dus mașina la fier vechi. A doua zi s-a trezit cu Poliția la ușă