- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Teodora Becali joacă tare pe piața imobiliară! Cu cât vinde fiica lui Gigi Becali o locuință în cartierul de lux pe care îl ridică pe malul lacului Pipera

20 Apr, 22:06 • Lupu Alexandra
Fiica lui Becali face ravagii în piața construcțiilor imobiliare! Teodora cere între 200.000 și 400.000 de euro pentru locuințele din zona de nord a Capitalei.
Teodora Becali joacă tare pe piața imobiliară! Cu cât vinde fiica lui Gigi Becali o locuință în cartierul de lux pe care îl ridică pe malul lacului Pipera

Fiica lui Gigi Becali dă lovitura în piața construcțiilor imobiliare. Așa cum arată informațiile relatate de ziare.com, patronul FCSB a fondat Becali-imobiliare, proiect de care se ocupă fiicele sale, Teodora și Alexandra, dar mai ales, prin intermediul căruia a reușit să vândă apartamente la un preț uriaș în zona de nord din București.

Becali face ravagii în piața imobiliară

Gigi Becali s-a alăturat în domeniul imobiliar, prin intermediul căruia a încercat să valorifice mai multe terenuri pe care le deține în Pipera. Concret, patronul FCSB a fondat Becali-imobiliare, proiect de care se ocupă fiicele sale, Teodora și Alexandra. Teodora, fata cea mare a lui Becali, a reușit să dea deja în folosință o mare parte a complexului MTM Residence, situat în zona de nord a Capitalei.

În ciuda prețurilor extravagante, se pare că vânzările au mers foarte bine. Complexul este deținut de Teodora și soțul acesteuia. Ultimele informații arată că locuințele din acest cartier costă între 200.000 și 400.000 de euro, iar cererea a fost foarte mare. Tocmai de aceea, Becali este decis să continue investițiile din piața construcțiilor imobiliare, iar anul viitor poate fi gata un complex mult mai mare.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Motivul pentru care Gigi Becali poartă mereu la el bancnote de 200 și de 500 de euro. Câți bani cheltuie lunar

În planul de investiții al Becali-imobiliare urmează să fie dat în folosință completă ansamblul rezidențial de vile MTM Luxury Villas. Cartierul este alcătuit din 46 locuințe și este situat pe malul lacului Pipera. Fiecare locuință este construită în sistem duplex, astfel, este dotată cu următoarea compartimentare:

  • Parter: bucătărie, baie, zona de living și dining, terasă;
  • Etajul 1: 3 dormitoare, două balcoane și o baie principală;
  • Etajul 2: dormitor matrimonial cu baie și o terasă generoasă.
Teodora Becali și soțul ei
Teodora Becali și soțul ei

Primele 20 vile sunt deja finalizate, iar următoarele vor fi gata în toamna acestui an. Agenția imobiliară deținută de Becali va vinde o astfel de locuință pentru 395.000 euro. Toate imobilele din complex sunt smart home. În cele din urmă, Teodoria și soțul ei coordonează un al treilea proiect, referindu-ne la un ansamblu uriaș, alcătuit din 10 blocuri, în regim P+1, care se va numi MTM Pipera Lake.

Acesta va fi alcătuit din 650 apartamente. Beneficiarii se vor bucura de un centru spa&wellness cu dotări ultramoderne, precum piscină interioară și exterioară, sală de sport, restaurante și zone de masaj. Proiectul se află în stadiul incipient, însă primele blocuri ar trebui să fie gata în septembrie 2024.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro.

Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ele, Alexandra și Teodora, cu soțul bine-nțeles, fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma «Becali Imobiliare» prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, spunea patronul FCSB.

Citește și despre următorul subiect: ANAF a vândut apartamentul lui Giovanni Becali. Licitația finală a ajuns la dublu față de prețul de start al licitației