- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Utilizatorii Twitter au acces rapid la criptomonede și alte active financiare. Musk face înțelegerea momentului cu eToro!

14 Apr, 13:43 • Lupu Alexandra
Vești excelente pentru utilizatorii Twitter! Musk bate palma cu eToro și le permite acestora să tranzacționeze la burse.
Utilizatorii Twitter au acces rapid la criptomonede și alte active financiare. Musk face înțelegerea momentului cu eToro!

Utilizatorii Twitter vor putea accesa acțiuni, criptomonede și alte active financiare prin intermediul unui parteneriat pe care Musk îl semnează cu eToro. Așa cum relatează wall-street.ro, noua funcție le va permite internauților să vadă grafice pentru o gamă largă de instrumente financiare, simplu și rapid.

Twitter aduce noi funcții pentru utilizatori

Musk face înțelegerea momentului cu eToro. Utilizatorii Twitter vor putea accesa simplu și rapid diferite active financiare în urma parteneriatului pe care CEO-ul îl semnează cu platforma online de tranzacționare. Internauții vor putea vedea grafice pentru o gamă extinsă de instrumente financiare, dar mai ales, vor putea cumpăra sau vinde acțiuni prin intermediul eToro.

În prezent, aplicația are funcția „cashtags”, prin care utilizatorii pot vedea în timp real datele de tranzacționare de la TradingView pentru fonduri pe indici, precum S&P 500 sau acțiunile unor compani, cum ar fi Tesla. Odată cu parteneriatul cu eToro, funcția platformei va fi extinsă pentru mai multe instrumente și clase de active.

Citește și: Noi schimbări la Twitter. Ce interdicții prevede noul regulament

Twitter
Twitter

„Twitterul financiar” este căutat la scară largă, tocmai pentru că mulți utilizatori folosesc aplicația pentru a afla știri de ultimă oră și actualizări despre activele financiare. Compania condusă de Musk a devenit în timp un instrument de bază pentru persoanele care tranzacționează la burse. De la începutul lui 2023, au existat peste 420 milioane de căutări prin funcția „cashtags”. Numărul de research-uri în medie este de aproximativ 4.7 milioane în fiecare zi.

Musk și-a propus să transforme platforma într-o „super-aplicație”, care să le ofere utilizatorilor diferite servicii, cum ar fi cele bancare, de călătorie sau chiar și mesageria instant. Conceptul este unul popular în Asia de Est. Pe de altă parte, în China, Tencent oferă plăți prin intermediul platformei sale de mesagerie.

Parteneriatul susținut de Musk este important, având în vedere impedimentele pe care aplicația le-a confruntat de când acesta a venit la conducere. Concret, în luna martie a anului trecut, ultimele informații arătau că platforma nu protejează utilizatorii de exploatarea sexuală a copiilor sau de troli, iar totul se întâmpla sub ochii CEO-ului Musk. Aplicația nu reușea la acel moment nici să ferească oamenii de dezinformarea coordonată de entitățile statale.

Citește și despre: Haos la Twitter. Utilizatorii nu sunt protejați împotriva exploatării sexuale a copiilor sau de troli. Totul se întâmplă sub conducerea lui Elon Musk