- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Va demisiona președintele Klaus Iohannis? Mesajul premierului Ciolacu pentru toți politicienii din România

15 Jan, 22:21 • Bumbeneci Diana
Scenariul demisiei lui Iohannis, luat tot mai mult în considerare în România. Apelul premierului Marcel Ciolacu pentru toți politicienii din România.
Va demisiona președintele Klaus Iohannis? Mesajul premierului Ciolacu pentru toți politicienii din România

Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, iar românii primesc scenarii peste scenarii de la clasa politică. Scenariul demisiei lui Iohannis este tot mai mult luat în considerare, deși oficialul nu a dat de înțeles până acum că ar lua o astfel de decizie în viitorul apropiat: apelul lui Marcel Ciolacu are un nou mesaj pentru toți politicienii din România.

Marcel Ciolacu face un apel pentru toți politicienii din România

Premierul României, Marcel Ciolacu, face apel la liderii politici români să fie conectați în timp real la evoluțiile politico-sociale din Europa, totul în contextul în care se zvonește că președintele Iohannis ar putea ajunge președinte al Consiliului European.

Ai mai putea citi: Accizele la motorină, achitate integral de Ministerul Agriculturii şi în 2024. Anunțul ministrului Florin Barbu

Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu
Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu

„Speculațiile au pornit de la faptul că actualul președinte va candida în Belgia. Există negocieri mereu. Eu am spus un lucru public: pentru mine, indiferent câți mă înjură, mai puțin important e numele. Pentru mine e o mândrie să ajungă un român președinte al Consiliului European. Eu n-am avut discuții.

Cutumiar ar fi ca președinția e să preia și șefia Consiliului. E posibil să fie domnul Viktor Orban… Cred că este departe…O să vedem la europarlamentare ce se va întâmpla. E foarte important ca liderii politici din România să fie conectați la toate problemele europene”, a transmis Ciolacu, la postul Antena3 CNN.

Ai mai putea citi: Marcel Ciolacu, noi declarații despre protestele din România. „Ce îmi pare rău este că s-a pornit un fel de război între agricultori, transportatori și autorități”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult