- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești bune pentru iubitorii de vacanțe! Cursele charter vor fi disponibile în vara anului 2023 la Aeroportul din Sibiu

20 Feb, 22:46 • Stefan Simion
Se dă startul curselor charter! Anunțul a fost făcut de reprezentanții Aeroportului din Sibiu. Iată care sunt destinațiile de vacanță vizate de această ofertă.
Vești bune pentru iubitorii de vacanțe! Cursele charter vor fi disponibile în vara anului 2023 la Aeroportul din Sibiu

Vara anului 2023 este promițătoare din punct de vedere al vacanțelor! Aeroportul din Sibiu a anunțat că va da startul curselor charter, citează mediafax.ro.

Aeroportul Internațional din Sibiu vine cu vești bune pentru iubitorii de vacanțe și de călătorii. Cursele charter se reiau, motiv pentru care, persoanele interesate pot ajunge pot beneficia de pachete de servicii turistice de interes.

Cursele charter erau așteptate de foarte mult timp de oamenii care iubesc să exploreze diferite destinații. Acestea sunt sezoniere, însă de fiecare dată când reapar, aduc surprize frumoase în rândul călătorilor. În 2023, Aeroportul din Sibiu va pune la dispoziție zboruri disponibile spre două noi destinații, față de cele obișnuite.

Care sunt cursele charter oferite de Aeroportul din Sibiu

Aeroportul Internațional Sibiu a anunțat reluarea curselor charter în vara anului 2023, spre următoarele destinații: Antalya (Turcia), Skiathos (Grecia) și Hurghada (Egipt). Acesta este al doilea an în care compania aeriană oferă astfel de pachete de servicii turistice. Veștile bune nu se opresc aici!

Vezi și: Veste bună despre Aeroportul Brașov-Ghimbav! Anunțul făcut de CNAIR

Compania oferă zboruri directe către două noi destinații față de cele obișnuite, mai exact, Creta Heraklion (Grecia) și Monastir (Tunisia). Conform primelor declarații ale responsabililor companiei aeriene, zborurile către Hurghada vor fi reluate începând cu luna martie, iar cele pentru Antalya din mai. Disponibilitatea pentru celelalte destinații anunțate va începe cu luna iunie a anului 2023.

cursele charter
cursele charter

Care sunt beneficiile curselor charter

Cursele charter sunt cele care au prins foarte bine în piața turistică din mai multe țări, dar mai ales din România. Acestea se referă la un întreg pachet turistic pentru persoanele interesate, care cuprinde zborul, cazarea și mâncarea.

Zborurile charter sunt mai ieftine decât cele standard. În cadrul acestora nu este inclusă escala, astfel, turiștii nu vor mai fi obligați să petreacă prea mult timp în cadrul aeroporturilor. Mai mult de atât, prin cursele charter, mult mai multe destinații pot fi accesate, precum insulele grecești, iar raportul calitate-preț este unul bun.

Citește și: Nicolae Ciucă anunţă începutul lucrărilor de modernizare a Aeroportului Sibiu: „La sfârşitul acestui an aeroportul îşi va tripla practic capacitatea de pasageri preluaţi”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult