- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești noi pentru șoferi! RAR introduce sistemul de programări pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul şi înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului

13 Nov, 16:45 • Fundeanu Madalina
RAR introduce o nouă regulă importantă pentru șoferi. Redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul şi înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului se pot obţine, din 15 noiembrie, doar pe baza unei programări prealabile.
Vești noi pentru șoferi! RAR introduce sistemul de programări pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul şi înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului

Registrul Auto Român (RAR) introduce o nouă regulă și anunță că anumite documente importante vor fi eliberate doar pe baza unei programări online sau la call-center, conform informațiilor transmise de către Agerpres. Așadar, redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul şi înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului se pot obţine, din 15 noiembrie, doar pe baza unei programări prealabile, informează Registrul Auto Român.

RAR introduce o nouă regulă de interes pentru șoferii români: anumite documente importante vor fi eliberate doar pe baza unei programări online sau la call-center

„Vă informăm că începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea Cărții de identitate, vor necesita programare prealabilă.

Te-ar mai putea interesa și: Noi schimbări în Codul Rutier. Majoritatea șoferilor vor fi afectați de restricțiile ce urmează: „Cei care au o experiență de conducere mai mică de un an pentru categoria de vehicule B, le este interzis să…”

RAR
RAR

Prin urmare, nu vă mai puteți prezenta la reprezentanțele Registrul Auto Român fără ca înainte să intrați pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea Programări sau să sunați la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare.

Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor Registrul Auto Român până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

Registrul Auto Român vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt. Vă stăm la dispoziție cu orice alte informații de care aveți nevoie!”, este transmis luni pe site-ul oficial rarom.ro.

Așadar, prin decizia adoptată, șoferii nu se vor mai putea prezenta la reprezentanţele Registrul Auto Român fără să intre înainte pe site-ul www.rarom.ro, la secţiunea Programări, sau să sune la numărul de telefon pentru call-center 021/9672 şi să obţină un număr de programare.

Registrul Auto Român vine în ajutorul clienţilor prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de aşteptare să se scurteze semnificativ, după cum este menționat în comunicatul de presă al instituţiei.

Citește mai multe știri despre: Vești bune pentru șoferii români! CNAIR deschide cel mai lung pod în arc din România la sfârșitul lunii noiembrie!