- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Veşti teribile primite de Simona Halep. Cât va sta pe tuşă după ce a fost prinsă dopată

01 Dec, 13:43 • Cornel Ghimeșan
Simona Halep este suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la roxadustat după meciul din primul tur de la US Open 2022. Românca va fi aufiată anul viitor de Agenţia Internaţionale pentru Integritatea Tenisului (ITIA), iar în funcţie de verdict va decide dacă va face sau nu apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).
Veşti teribile primite de Simona Halep. Cât va sta pe tuşă după ce a fost prinsă dopată

Veşti teribile primite de Simona Halep. Jurnaliștii spanioli de la puntodebreak.com susţin că românca va fi suspendată pentru o perioadpă de doi ani!

„Nu este un subiect depsre care să-i placă să vorbească, dar a fost, fără îndoială, una dintre marile știri ale acestui sezon. Simona Halep, după ce a revenit la cel mai bun nivel datorită lui Patrick Mouratoglou, a fost suspendată doi ani pentru testarea pozitivă la roxadustat. Românca neagă că a făcut ceva ilegal și va trebui să așteptăm și să vedem ce se întâmplă, deși nu arată bine pentru Simona Halep, întrucât atunci când va putea juca din nou va împlini 33 de ani și a începe de la zero la acea vârstă este practic imposibil”, au scris spaniolii, sub titlul „Halep și cel mai important meci al carierei”.

Citeşte şi: Simona Halep poate scăpa de suspendare! Anunţ de ultimă oră!

La rândul lor, americanii de la Tennis Connected au simulat clasamentul WTA pentru anul 2023, iar Simona Halep nu se va mai afla în primele zece jucătoare ale lumii, întrucât nu va putea evolua din cauza suspendării primite. „Suspendarea ei va fi menținută deoarece rezultatele testelor nu se pot modifica”, este anunţul venit din SUA.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Toni Iuruc rupe tăcerea: „Nu ne jucăm, sunt chestii serioase!”

Simona Halep își pregătește apărarea în procesul de dopaj, iar Darren Cahill, fostul ei antrenor, și Teo Cercel, fostul preparator fizic al sportivei, vor fi primii doi martori audiaţi de Agenţia Internaţionale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

O primă decizie este așteptată în următoarele luni. În acest moment, Simona Halep, suspendată provizoriu din circuitul mondial după ce a picat un test antidoping la US Open 2022, îşi pregăteşte apărarea şi riscă până la patru ani de suspendare!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult