- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Victor Ciutacu îi desființează pe Firea și Pandele, după ce au plecat în vacanță în Grecia: „Un soi de program Litoralul pentru toți, finanțat tot de statul român”

01 Aug, 23:40 • Cornel Ghimeșan
Apar noi dezvăluiri despre excursia în Grecia în care au plecat Florentin Pandele și Gabriela Firea. După
Victor Ciutacu îi desființează pe Firea și Pandele, după ce au plecat în vacanță în Grecia: Un soi de program Litoralul pentru toți, finanțat tot de statul român

După ce și-a dat demisia din funcția de ministru al Familiei în contextul scandalului „azilele groazei”, Gabriela Firea a plecat cu Florentin Pandele în vacanță în Grecia.

Citește și Victor Ciutacu, despre scandalul azilelor. Jurnalistul transmite un mesaj neașteptat despre Gabriela Firea. „Nu protejez pe nimeni”

Vacanța ar fi fost programată încă din luna februarie. Alături de cei doi, a plecatși fostul acționar dinamovist Gigi Nețoiu, implicat la clubul de fotbal FC Voluntari.

Victor Ciutacu a făcut o serie de declarații cu privire la decizia cuplului Pandele-Firea de a pleca din țară în plin scandal.

„Sigur ați văzut, la sfârșitul săptămânii, lungul șir al autocarelor cu voluntarieni merituoși care plecau în concediu în Grecia. Ceea ce, în definitiv, nu e rău deloc. Fiindcă, după un an de muncă, merită și truditorii o săptămână de relaxare. Iar dacă angajatorul lor, în speță Primăria Voluntari, care a ajuns la 2.400 salariați cu tot cu structurile și societățile subordonate, își permite asta, bine face. Ar fi interesant de aflat, totuși, care-s criteriile care te fac pe tine, om obișnuit, membru al comunității fostului viitor Sector 7 al Capitalei, să te califici pentru excursia tematică în insula Evia. Adică fix locul unde se odihnește și familia edilului Pandele, cu tot cu anturaj”, a declarat Victor Ciutacu la România TV.

Citește și Cine este Bogdan Ivan, cel care va prelua Ministerul Familiei după demisia Gabrielei Firea în scandalul azilelor. Ce a făcut politicianul în trecut

Victor Ciutacu: „În România capitalismului de cumetrie nimic nu pare a fi prea mult”

Victor Ciutacu i-a ironizat pe cei doi, sugerând că au plecat în vacanță pe banii statului. „E un soi de program Litoralul pentru toți, finanțat tot de statul român, mai în mic, de la primărie, nu de la bugetul central”, a spus jurnalistul.

„Sigur, datorită uriașei dezvoltări imobiliare a zonei, fosta comună Voluntari are ditamai bugetul. Și, probabil, dincolo de fotbal și de pelerinaje, e suficient loc de cheltuit și pe voiaje pentru proletariat. Dar, cu toate acestea, să scoți pe piață un caiet de sarcini intitulat „Servicii-Turism Cultural-Educațional-Monahal-Balnear” și să cheltui sute de mii de euro (spre milion) pe loisir nu pare tocmai obișnuit.

Mai ales că beneficiarii par a fi taman, ca de fiecare dată, lefegiii statului, care primesc oricum tichete de vacanță. Iar ineditul sporește când afli că excursia de tura asta, care a picat fix în mijlocul scandalului azilelor groazei, e un soi de program Litoralul pentru toți, finanțat tot de statul român, mai în mic, de la primărie, nu de la bugetul central. Cu singurul amendament că plajele și marea sunt în Grecia, nu în România. Înțeleg că la noi e apa rece și că te jefuiesc antreprenorii de căpătuială prin prețuri nesimțite, dar ca statul să alimenteze financiar direct economia altui stat, căruia oricum îi stinge anual incendiile de vegetație, e deja cam mult. De fapt, ce vorbesc eu prostii? Stând strâmb și judecând drept, în România capitalismului de cumetrie nimic nu pare a fi prea mult”, a continuat Victor Ciutacu la România TV.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult