- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Violeta Luca, românca ce va ocupa poziția de CEO al Vodafone Cehia din ianuarie 2024!

01 Dec, 20:36 • Oprea Alina
Violeta Luca este una dintre vestitele românce cu o experiență vastă în ceea ce înseamnă companii globale, iar aceasta, din luna ianuarie 2024 va deveni CEO al Vodafone Cehia!
Violeta Luca, românca ce va ocupa poziția de CEO al Vodafone Cehia din ianuarie 2024!

Violeta Luca, o româncă ce are o experiență vastă în spate, devine noul CEO al Vodafone în Cehia, din luna ianuarie 2024, potrivit unui anunț al companiei. Petr Dvořák este actualul CEO al Vodafone în Cehia, iar acesta a fost promovat în cadrul Grupului Vodafone anul acesta.

Ai putea fi interesat și de: Vodafone mărește din nou prețul abonamentelor la TV, net și telefonie fixă. O altă lovitură: clienții vor pierde dreptul de a rezilia contractul

Violeta Luca, noul CEO Vodafone Cehia

Românca Violeta Luca are experiență în managementul Microsoft și peste 20 de ani de experiență în domeniul vânzărilor și al marketingului. Aceasta, înainte de a deveni CEO al Vodafone în Cehia, Violeta a deținut poziția de general manager pentru Microsoft  în Cehia și Slovacia pentru o perioadă de trei ani.

Aceasta a lucrat, de asemenea, la Microsoft România, la începutul anului 2015. Violeta Luca a deținut poziția de director de strategie, iar până în anul 2017 a deținut funcția de Director de Marketing și Operațiuni.

Violeta Luca, noul CEO Vodafone Republica Cehă
Violeta Luca, noul CEO Vodafone Republica Cehă

Noul CEO al Vodafone în Cehia a deținut de-a lungul carierei sale mai multe funcții importante în companii precum Metro, eMAG, Flanco, potrivit profilului său de LinkedIn, conform celor furnizate de Economedia.

„După o călătorie fantastică de 7 ani la Microsoft, a venit timpul să pornesc într-o nouă aventură. În timp ce aştept cu nerăbdare să mă alătur Vodafone Cehia pe 8 ianuarie, îmi amintesc cuvintele lui Peter Drucker: <>. Sunt onorată să preiau noul rol şi îmbrăţişez noul capitol cu entuziasm şi o mentalitate de învingător pentru un viitor strălucit înainte.”, a comunicat Violeta Luca, noul CEO al Vodafone din Cehia, prin intermediul paginii personale de LinkedIn, conform celor comunicate de Ziarul Financiar.

Experiența Violetei Luca

ACeasta a vut poziția de CEO al Microsoft în Republica Cehă și Slovacia, ocupând acest post timp de trei ani. Violeta Luca îi va ocupa locuyl actualului CEO Vodafone, pentru că acesta a fost promovat.

De asemenea, a lucrat și pentru Microsoft România, post pe care l-a preluat în luna noiembrie a anului 2018 și s-a alăturat echipei Microsoft România la începutul anului 2015, ca director de strategie, iar în anul 2017 a ocupat funcția de Director de Marketing și Operațiuni.

Înainte de a se alătura echipei Microsoft România, Violeta Luca a ocupat funcții de vârf în managementul unor companii precum Metro C&C, Dante Internațional, Flanco Retail, Whirlpool Romania sau AIG, potrivit celor comunicate de profit.ro.

Ai putea fi interesat și de: Vodafone România vrea să pună mâna pe Telekom Romania Mobile și a lansat un audit tehnic, după ce compania a fost scoasă la vânzare