- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vodafone Romania participă la licitația organizată de Inspecția Muncii pentru achiziționarea unui sistem informatic pentru REGES. Acesta va permite creșterea gradului de digitalizare a instituției

22 Jan, 10:30 • Fundeanu Madalina
Vodafone Romania participă la licitația organizată de Inspecția Muncii pentru achiziționarea unui sistem informatic pentru REGES. Acesta va permite creșterea gradului de digitalizare a instituției și furnizarea de servicii digitale de înaltă calitate.
Vodafone Romania participă la licitația organizată de Inspecția Muncii pentru achiziționarea unui sistem informatic pentru REGES. Acesta va permite creșterea gradului de digitalizare a instituției

Vodafone Romania și asocierea formată din Flame Data Technologies (lider), Adamo Technology, Digitalix Systems, Frontal Integrateg Solutions și Softcentric Development s-au înscris la licitația organizată de Inspecția Muncii pentru achiziționarea unui sistem informatic pentru Registrul general de evidență a salariaților (REGES).

Acesta, potrivit caietului de sarcini, va permite creșterea gradului de digitalizare a instituției și furnizarea de servicii digitale de înaltă calitate cetățenilor, angajaților și angajatorilor, conform profit.ro.

Vodafone Romania participă la licitația organizată de Inspecția Muncii pentru achiziționarea unui sistem informatic pentru REGES

Denumit Reges-Online, proiectul este parte a programului Reforma Evidenței și Monitorizării Relațiilor de Muncă, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Registrul general de evidenţă a salariaţilor se completează şi se transmite inspectoratului teritorial de muncă în ordinea angajării şi cuprinde elementele de identificare ale tuturor salariaţilor, data angajării, funcţia/ocupaţia conform specificaţiei Clasificării ocupaţiilor din România sau altor acte normative, nivelul şi specialitatea studiilor absolvite, tipul contractului individual de muncă, salariul, sporurile şi cuantumul acestora, perioada şi cauzele de suspendare a contractului individual de muncă, perioada detaşării şi data încetării contractului individual de muncă”, arată Inspecția Muncii.

Ai putea fi interesat și de: Vânzarea Expo Market Doraly va intra în topul celor mai mari tranzacții din 2024. Investiția totală este de 90 de milioane de euro

licitația organizată de Inspecția Muncii
licitația organizată de Inspecția Muncii

Valoarea contractului a fost estimată la 53,53 milioane de lei, fără TVA. Contractul va avea o durată de 6 ani de la data atribuirii.

Subcontractantul Vodafone Romania este Maguay Computers. Inspecția Muncii se află în subordinea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și are rolul de a coordona și exercita activitatea de control în domeniul relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă, precum și al supravegherii pieței produselor din domeniul de competență.

Atribuțiile instituției, stabilite în baza Legii 108/1999 pentru înființarea și organizarea Inspecției Muncii, se referă atât la furnizarea de informații angajatorilor și salariaților cu privire la mijloacele de aplicare a prevederilor legale în domeniile de competență a Inspecției Muncii, cât și la controlul aplicării acestor cerințe legale.

Vezi mai multe știri: Tânărul care a reinventat piața tradițională din România! Andrei Severin încurajează mersul fizic în magazine, în locul cumpărăturilor online