- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vouchere de 25% reducere pentru români. Iată cât de ușor le poți obține

17 Oct, 11:02 • Bumbeneci Diana
Românii au șansa de a primi vouchere de 25% reducere la aparatele electrocasnice. Un lanț de magazine din România a anunțat că oferă vouchere de reducere de 25% până pe 30 octombrie 2022 clienților.
Vouchere de 25% reducere pentru români. Iată cât de ușor le poți obține

Vouchere noi pentru românii care sunt în căutarea ofertelor din octombrie. Lanțul de magazine Kaufland oferă vouchere clienților, iar condițiile de obținere sunt destul de simple.

Vouchere pentru românii care merg la Kaufland

Voucherele de reducere vor fi acordate de un mare lanț de magazine din țară, oferta fiind valabilă până la 30 octombrie. În acest sens, cu sprijinul Reverse Logistic Group (RGL) s-a început la Kaufland, cu scopul principal de a recicla echipamentele electronice și electrice.

În acest sens, orice persoană care dorește să beneficieze de vouchere de reducere trebuie doar să ducă la magazinele anunțate aparatele vechi, oferta fiind valabilă doar dacă achiziționezi noi electrocasnice mici.

În perioada 21 – 23 octombrie aparatele vechi pot fi duse la magazinele Kaufland Pitești Războieni și Kaufland București Rahova, iar de pe data de 28 octombrie până pe 30 campania este valabilă la Kaufland Roman și București Apărătorii Patriei.

Ai mai putea citi: VIDEO. Autostrada Pitești – Sibiu prinde contur. Au apărut noi imagini spectaculoase cu stadiul lucrărilor

 Vouchere de 25% reducere pentru români. Iată cât de ușor le poți obține
Vouchere de 25% reducere pentru români. Iată cât de ușor le poți obține

Programul de colectare este cuprins între orele 15:00 – 19:00 vinerea. Pe timpul weekendului, atât sâmbăta, cât și duminica, programul de colectare este 10:00 – 18:00. Despre acest proiect a vorbit Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

„Viitorul planetei și al generațiilor următoare ține de felul în care ne raportăm la consumul de resurse, iar acest lucru este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Demarăm această nouă campanie, alături de partenerii noștri de la Reverse Logistic Group, cu speranța că, în câțiva ani, predarea echipamentelor uzate și colectarea selectivă a deșeurilor va deveni o practică obișnuită. Ne dorim să producem o schimbare de paradigmă și să creăm o cultură a reciclării în rândul clienților noștri”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Voucherele vor putea fi folosite pentru o singură tranzacție, în același magazin unde au lăsat aparatele vechi.

Mai poți citi: Gazprom amenință cu oprirea livrărilor de gaz, în situația în care UE plafonează prețurile

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult