- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vrei să lucrezi la Glovo? La finalul lunii te poți bucura de un salariu de peste 4.000 de lei

09 Feb, 14:18 • Cornel Ghimeșan
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și te-ar tenta să optezi pentru în job de curierat, ei bine la Glovo salariul poate să depășească 4.000 de lei. Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a obține postul.
Vrei să lucrezi la Glovo? La finalul lunii te poți bucura de un salariu de peste 4.000 de lei

Salarii mari pentru curierii Glovo. Serviciile de curierat au devenit extrem de importante pe piața din România, mai ales odată cu debutul pandemiei când oamenii erau obligați să stea în case. Nevoia ne-a împins treptat spre o dependență față de acest tip de servicii. Cererea foarte mare a născut un alt fenomen, cât se poate de fericit. S-a creat un număr mare de locuri de muncă, iar românii au profitat din plin de acest lucru. Glovo este unul dintre cei mai căutați angajatori din acest domeniu. Iată care sunt motivele pentru care lumea alege să lucreze pentru Glovo.

Citește și: 50.000 de euro pentru fiecare român! Condiții de eligibilitate pentru a obține banii în 2023

Persoanele care își doresc să aibă un venit suplimentar pe lângă salariu sau nu au în momentul de față altă opțiune pentru angajare pot opta pentru un job în cadrul unei firme de curierat. Glovo este una dintre cele mai populare opțiuni, tocmai pentru că beneficiezi de salarii atractive, bonusuri și o serie de beneficii.

Ce trebuie să faci pentru a deveni curier Glovo

Pentru a deveni curier Glovo trebuie să îndeplinești o serie de condiții. În primul rând, este nevoie să ai vârsta de 18 ani, minorii nu pot opta pentru un astfel de job. În al doilea rând, trebuie să fii deținătorul unui smartphone pe care să îl folosești pentru preluarea comenzilor și pentru a realiza comunicarea cu clienții. Totodată, trebuie să ai un vehicul, care poate să fie mașină, scuter sau bicicletă, însă aceasta nu este o condiție obligatorie. Glovo poate să vină în ajutorul cu o mașină, în limita disponibilității, pe care o poți închiria.

Cei mai mulți oameni optează pentru un job la Glovo deoarece programul este cât se poate de flexibil. Angajatul își poate face programul în funcție de nevoile sale și poate opta pentru un program full-time sau part-time. De asemenea, poate să decidă dacă vrea să lucreze pe timpul zilei, pe timpul seri sau în weekend.

Atunci când vine vorba de salariu vom privi subiectul prin comparație cu celelalte firme de profil. De exemplu, un angajat Bolt Food va primi un comision fix de 6% plus bonusuri pe le oferă partenerii. În cazul angajaților Tazz, aceștia beneficiază de un salariu de 15/cursă plus bonusuri, aceasta fiind o sumă fixă care nu ține cont de alți factori. Ei bine, în cazul Glovo, un angajat reușeșste să câștige aproximativ 150-200 de lei pe zi, pentru o tură de 8-10 ore. Așadar la finalul lunii, acesta poate avea în buzunar chiar și 4000 de lei.

Alte articole: Restructurări majore la Disney! Aproximativ 7.000 de angajați vor fi concediați

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult