- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Weekend cu 20 de grade, însă de luni vremea se răcește din nou. ANM anunță temperaturi de -10 grade

31 Mar, 20:39 • Bumbeneci Diana
Weekend cu peste 20 de grade Celsius, urmat de un nou val de frig şi ninsori în România. ANM anunță o schimbare bruscă de vreme.
Weekend cu 20 de grade, însă de luni vremea se răcește din nou. ANM anunță temperaturi de -10 grade

Urmează noi schimbări de vreme. Prognoza meteo ANM a fost actualizată. Vreme de vară anunţă meteorologii în weekend, în mare parte din ţară. Urmează, însă, un nou val de frig, ploi, lapoviţă şi ninsori.

Vremea va intra într-un nou proces de răcire

Weekend cu peste 20 de grade Celsius, însă urmat de un nou val de frig şi ninsori în România. Directorul general al ANM, Elena Mateescu, a detaliat prognoza meteo.

Ai mai putea citi: CNAIR a făcut un nou pas important pentru construirea celor 4 pasaje pe Centura Capitalei, în Prahova, Ialomița și Covasna

„Mâine contăm pe o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, mai ales în zonele din partea de sud, sud-est a ţării, acolo unde maximele, inclusiv în Capitală, se vor situa în jurul valorii a 17 grade. În restul zonelor, posibil 19 grade.

Și chiar și duminică, o vreme caldă în sud și în sud-est, în timp ce în restul ţării valorile de temperaturi la nivelul maximelor apropiate de normalul perioadei, din perspectiva maximelor valorii între 10 până la 21 de grade, după care, debutul săptămânii cu o vreme mai rece decât în mod obișnuit, cu maxime între 7 până la 15 grade, minime între minus 3-5 grade”, a spus directorul ANM la Antena 3.

Vreme România
Vreme România

România, vizată de un nou val de frig

Conform declarațiilor directorului Administrației Naționale de Meteorologie, există posibilitatea ca săptămâna viitoare să fie în general mai rece decât în mod obișnuit.

„Pe parcursul nopților vom avea din nou valori de temperaturi minime, mai ales în zonele depresionare, care pot coborî până la minus 5, posibil spre minus 10 grade. Cel mult 3 grade în zonele de câmpie, iar maximele, în general, între 1 până la 8 grade”, a încheiat directorul ANM.

Vezi și: Consiliul Concurenței a început investigația. Prețurile puse pentru ulei, unt și zahăr sunt ilegale

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult