- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Wizz Air introduce rute noi din România spre străinătate. Câți bani trebuie să achite românii pentru a ajunge la Londra sau Dortmund

06 Apr, 19:01 • Lupu Alexandra
Wizz Air aduce vestea așteptată de călătorii români! Compania aeriană a anunțat că introduce noi curse din țară spre străinătate.
Wizz Air introduce rute noi din România spre străinătate. Câți bani trebuie să achite românii pentru a ajunge la Londra sau Dortmund

Românii cu poftă de călătorie și aventură trebuie să știe asta! Wizz Air a informat că introduce noi rute din țară spre străinătate, iar mai mult decât atât, reprezentanții au precizat care sunt prețurile biletelor, relatează antena3.ro.

Noi rute pentru români de la Wizz Air

Wizz Air a anunțat pe parcursul zilei de astăzi că introduce noi rute din Brașov către Londra și Dortmund. Așa cum arată primele informații, cursele vor fi disponibile începând cu luna august.

Informațiile au fost transmise prin intermediul unui comunicat al companiei aeriene. Biletele pot fi cumpărate deja online pe wizzair.com, cu ajutorul aplicației pentru mobil. Tichetele de zbor încep de la valoarea de 119 lei.

În comunicatul transmis de compania aeriană se arată că zborurile de la Brașov către Londra Luton vor fi disponibile începând cu data de 2 august. Cursele vor avea loc în zilele de luni, miercuri și vineri.

Pe de altă parte, zborurile către Dortmund vor avea loc de două ori pe săptămână, concret, marțea și sâmbăta. Cursele de la Brașov către această destinație vor fi disponibile începând cu data de 2 septembrie.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Un pasager Wizz Air a fost despăgubit cu 4.500 de lire sterline de compania aeriană, după ce i s-a anulat un zbor

Wizz Air
Wizz Air

Veștile sunt unele bune pentru călători, luând în considerare că, la finalul lunii martie, prețurile biletelor de avion se anunțau ca fiind explozive. Concret, specialiștii trăgeau un semnal de alarmă: două bilete dus – întors pe ruta București – Lisobona, în perioada 26 – 29 mai, ajungeau la suma uriașă de 6.500 lei la Wizz Air. În valoarea menționată nu erau incluse bagajele de cală, locul sau alt serviciu adiacent.

Așadar, costul era de două ori mai mare față de acum doi ani. Prețurile explozive au continuat să apară pe bandă rulantă, după ce unii dintre cei mai mari operatori din piața locală au majorat costurile și de 5 – 6 ori față de aceeași perioadă din 2021. După ce se anunțau cele mai mari prețuri la vacanțele românilor din străinătate, călătorii primesc o veste bună: zborurile dinspre Brașov spre Londra Luton sau Dortmund nu vor fi de „lux”, pentru că sunt accesibile oricărui buzunar!

Citește și despre următorul subiect: Scandalos! Vara asta vacanțele vor fi mai scumpe ca niciodată! La Wizz Air, două bilete dus-întors la Lisabona au ajuns să coste 6.500 de lei FĂRĂ bagaj de cală! Care e perioada în care doar bogații își permit luxul să călătorească?!