- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Vești bune pentru călători! Începând cu noiembrie 2023, compania WizzAir introduce o nouă rută de mare interes

14 Oct, 12:23 • Fundeanu Madalina
Din 14 noiembrie, Wizz Air face posibil zborul din București către Edinburgh. Aeroportul Glasgow este cea mai nouă destinație în care românii vor putea ajunge foarte ușor.
Vești bune pentru călători! Începând cu noiembrie 2023, compania WizzAir introduce o nouă rută de mare interes

Compania aeriană WizzAir introduce din 14 noiembrie o nouă rută din București către o destinație cunoscută din Europa, conform Antena 3 CNN.

Wizz Air a anunțat luni că va efectua, începând cu 14 noiembrie, zborurile din București către Edinburgh pe Aeroportul Glasgow. Compania anunță că va opera cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni și vineri.

„Ne străduim permanent să oferim cea mai convenabilă și diversificată rețea de rute din România. Glasgow este cea mai nouă destinație din București, de care pasagerii se pot bucura acum datorită tarifelor mici, la bordul aeronavelor noastre moderne. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii din România pe zborurilor noastre sustenabile către Glasgow, din luna noiembrie”, a anunțat Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la WizzAir.

Wizz Air spre Edinburgh
WizzAir spre Edinburgh

Te-ar putea interesa și: Wizz Air introduce mai multe zboruri pe ruta București-Salonic. Ce alte destinații vor mai fi disponibile pentru români

Potrivit unui comunicat al companiei, biletele spre Edinburgh sunt disponibile online începând cu prețul de 119 lei.

Cel mai mare oraș al Scoției și al treilea ca mărime din Marea Britanie, Glasgow este un important centru economic și de afaceri în regiune, precum și un adevărat centru cultural și academic, care s-a dezvoltat de-a lungul anilor datorită universităților sale sau numeroaselor muzee, palate, galerii de artă, festivaluri și evenimente.

O altă decizie anunțată de WizzAir astăzi

WizzAir a mai anunțat astăzi că anulează zborurile către și dinspre Tel Aviv ca urmare a escaladării conflictului din Israel.

Pe fondul escaladării conflictului din Israel, compania aeriană low-cost WizzAir a anunțat că anulează toate zborurile către și dinspre Tel Aviv până la o notificare ulterioară, conform Antena 3 CNN. 

„Ca urmare a escaladării conflictului din Israel, am anulat zborurile către și dinspre Tel Aviv până la o notificare ulterioară. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectați, prin e-mail sau SMS, și le oferă opțiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum și pentru cazare”, transmit reprezentanții companiei aeriene.

„Continuăm să monitorizăm situația îndeaproape și suntem în legătură cu autoritățile relevante. WizzAir își cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranța și securitatea pasagerilor, echipajelor și aeronavelor rămân prioritatea sa numărul unu”, adaugă sursa.

Vezi și: Compania aeriană Wizz Air se extinde! O nouă rută va fi introdusă!