- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Andrei Gheorghe, suspendat temporar de managementul Realitatea TV

19 May, 10:33 • Redactia DailyBusiness
Realitatea TV a decis suspendarea temporara a realizatorului Andrei Gheorghe, pana la clarificarea circumstantelor in care s-a produs un incident de saptamana trecuta dintre realizator si un agent de circulatie.
Andrei Gheorghe, suspendat temporar de managementul Realitatea TV

Rolul de comentator al lui Gheorghe in cadrul emisiunii „Meciul serii”, care debuteaza pe 19 mai, va fi preluat de Mihai Tatulici.
Andrei Gheorghe a fost implicat in trafic intr-un incident cu un agent de circulatie, conform cotidianului CanCan, citat de NewsIn.

Realizatorul ar fi trebuit sa fie comentatorul emisiunii, un format produs de inedit Valeriu Lazarov, unde candidatii la functia de primar se vor confrunta in decorul unui ring de box.

Surse din piata indicau ca sigura plecarea lui Gheorghe din trustul patronat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, inca de la inceputul acestui an. Informatiile au fost negate insa de reprezentantii Realitatea- Catavencu.

In luna aprilie, oficialii grupului au anuntat o investitie de 2 milioane de euro in statiile Realitatea International, la Roma si Madrid, Andrei Gheorghe urmand sa managerieze statia din Roma.