- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Tnuva pleaca \”cu arme si bagaje\” de la Enoiu: Dupa media, producatorul de lactate isi muta si creatia de la McCann Erickson

15 Nov, 16:57 • Redactia DailyBusiness
Producatorul de lactate Tnuva si-a mutat contul de creatie, gestionat pana in prezent de McCann Erickson, agentie controlata de Bogdan Enoiu, la Saatchi&Saatchi, agentia de creatie a grupului Centrade. Grupul Centrade detine Zenith Media, agentie care a preluat in vara contul de media al Tnuva.
Tnuva pleaca \cu arme si bagaje\ de la Enoiu: Dupa media, producatorul de lactate isi muta si creatia de la McCann Erickson

Saatchi&Saatchi a livrat deja prima campanie pentru Tnuva, care promoveaza brandul „Mariuca”, o noua gama de lactate lansata de producator pe piata locala, au anuntat oficialii agentiei.

Tnuva a lucrat cu McCann Erickson, grup de comunicare condus de Bogdan Enoiu, din 2006, McCann fiind responsabil de comunicarea lansarii Tnuva pe piata romaneasca.

Grupul a pierdut clientul pe servicii de media in iulie, anul acesta, in fata agentiei Zenith Media, parte a Centrade Romania, grup care inglobeaza si business-ul de creatie si strategie Saatchi&Saatchi.