- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Cătălin Cîrstoiu a amenințat cu retragerea de la Primăria Capitalei. Medicul se teme că va fi trădat de coaliție

02 Apr, 13:43 • Cornel Ghimeșan
Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD - PNL la Primăria Capitalei, a amenințat cu retragerea de la Primăria Capitalei, de teamă că partenerii săi politici l-ar putea trăda la momentul votului.
Cătălin Cîrstoiu a amenințat cu retragerea de la Primăria Capitalei. Medicul se teme că va fi trădat de coaliție

Update. Marcel Ciolacu a intervenit în această situație tensionată și l-a asigurat pe medicul Cătălin Cîrstoiu toată susținerea. Cei doi au purtat o discuție între patru ochi, care a restartat această colaborare.

Știre inițială

O discuție în coaliție, la care a participat și medicul Cătălin Cîrstoiu, s-a încheiat cu amenințări legate de retragerea de la Primăria Capitalei. A fost o discuție în contradictoriu, iar la final medicul a precizat că ia în considerare să nu mai candideze.

Conform unor surse guvernamentale, Cîrstoiu a spus că este nemulțumit de strategia coaliției și că se teme că va fi trădat, că simte că nu se va trage pentru el cu adevărat în această campanie.

Citește și Vești bune pentru românii din acest oraș! O fabrică uriașă se va deschide și sute de locuri de muncă vor ieși pe piață

În plus, Cătălin Cîrstoiu crede că Gabriela Firea, președintele PSD București, care are o poziție importantă în aceste alegeri, nu îi va îndemna pe bucureșteni să iasă la vot și să pună ștampila pe el, atunci când va fi cea mai mare nevoie.

Medicul consideră că cei din coaliție încearcă să se folosească de imaginea lui ca medic profesionist, dar că, în realitate, la momentului votului, e posibil ca PSD – PNL să nu tragă pentru această candidatură.

Cătălin Cîrstoiu crede că Gabriela Firea nu-l va susține. „Nu abandonez Bucureştiul. Rămân dedicată acestui oraş”

Un alt lucru care i-ar fi putut ridica semne de întrebare medicului Cîrstoiu au fost declarațiile Gabrielei Firea de zilele trecute. Votată pe lista alianței PSD – PNL la alegerile europarlamentare, fostul primar a fost joi la un eveniment al organizațiilor de femei din PSD-PNL, unde a spus că „nu abandonez Bucureștiul”.

„Nu abandonez Bucureştiul. Rămân dedicată acestui oraş care mi-a devenit casă de peste 30 de ani! Am trăit şi muncit în Capitală mai mult ca în orice alt oraş! Voi conduce mai departe Organizaţia PSD Bucureşti cu la fel de multă pasiune şi dăruire pentru oameni”, a scris Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook.

„Le mulțumesc colegilor social-democrați pentru nominalizarea pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare. Este un vot de încredere care vine după o perioadă în care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrată, și mă onorează. Mă bucur că aportul meu, ca primar general, senator și membru al acestui partid nu a fost uitat. Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă, iar Parlamentul European este cel mai important for legislativ al Uniunii Europene. Sunt sigură că voi reuși să muncesc pentru oameni și din această nouă poziție în care mă vor trimite, în primul rând, românii prin votul lor”, a mai scris Gabriela Firea.

Citește și Greva poștașilor, pericol pentru pensiile românilor. Marcel Ciolacu lansează un avertisment: „Dacă nu rezolvă, va pleca!”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult