- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Cătălin Cîrstoiu, declarații de ultimă oră! Candidatul PSD-PNL face lumină: nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei!

19 Apr, 18:47 • Fundeanu Madalina
Ultimă oră! Cătălin Cîrstoiu face declarații privind candidatura sa la Primăria Capitalei.
Cătălin Cîrstoiu, declarații de ultimă oră! Candidatul PSD-PNL face lumină: nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei!

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, susține o conferință de presă vineri, 19 aprilie, la ora 18.30, în fața Spitalului Universitar.

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, cu privire la candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că „perioada de independență a apus” și a precizat că o discuție cu Cătălin Cîrstoiu va avea loc cel târziu luni. Premierul a mai precizat că medicul trebuia să fi organizat până acum conferința de presă în care să explice toate acuzațiile care i-au fost aduse în spațiul public.

Ultimă oră! Cătălin Cîrstoiu vine cu cele mai noi declarații

Cătălin Cîrstoiu: „Am auzit și eu declarațiile domnilor Ciucă si Ciolacu. Oricum aveam intenția să fac acest lucru. Primul lucru, legat de acuzațiile de incompatibilitate este că nici eu, nici presa, doar ANI poate emite un raport care să coonstate acest lucru. Din punctul meu de vedere, nu sunt în incompatibilitate.

Rolul meu se rezumă la a conduce un spital, nu la a reglementa un sistem de sănătate și cred eu că asta ar trebui să fie o preocupare serioasă. Eu am vrut să fac o administrație publică în București mizând pe un sprijin politic stabil, în Consiliul General al Capitalei. Nu am vrut niciodată să fac o administrație politică în Capitală.”

Ai mai putea fi interesat de: Cătălin Cîrstoiu nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei: „Rămân candidatul Coaliției”

Cătălin Cîrstoiu
Cătălin Cîrstoiu

„Eu nu am intrat în cursa aceasta pentru că m-am trezit eu că pot fi un bun primar general al Capitalei, ci pentru că am avut o propunere din partea liderilor coaliției. Din punctul meu de vedere, mandatul oferit de coaliția PSD-PNL a fost și este si acum pe masa coaliției.”

„Eu am simțit sprijinul lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, dar recunosc că am fost cam singur în precampania aceasta și am întâlnit foarte mulți lideri de filiale care m-au înconjurat cu căldură și sprijin. Însă nu cred că poate fi un demers pentru PMB fără sprijinul acestei coaliții. Eu sunt medic, nu am făcut din politică o meserie.”

Vezi și: Nicolae Ciucă, declarații de ultim moment despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. PNL ia în calcul susținerea unui candidat propriu dacă acesta se retrage