- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Cătălin Cîrstoiu explică de ce a folosit metroul după valul de ironii din online. Soluția candidatului pentru transportul din București

04 Apr, 17:26 • Adrian Popovici
Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, explică de ce a făcut publice pozele din timpul vizitei sale la metrou, asta după ce acestea au făcut obiectul ironiei în mediul online.
Cătălin Cîrstoiu explică de ce a folosit metroul după valul de ironii din online. Soluția candidatului pentru transportul din București

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a explicat de ce ales să meargă cu metroul, asta după ce fotografiile care au fost postate pe Facebook au dus la un val de ironii în mediul online. După cum a explicat acesta, a făcut acest lucru pentru a sublinia că Metrorex trebuie să ajungă în administrarea edilului general, transmite News.ro.

„Vreau să fiu convins că metroul este o soluţie fiabilă, am văzut singur că timpii de deplasare sunt mult mai scurţi, aşa că fac acest demers în mod evident, dincolo de pozele frumoase pe care le aveţi din metrou, în sensul de a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. O să repet gestul, pentru că eu consider că trebuie să fii aproape de oraş şi asta este cel mai important.

Eu pacienţii nu mi i-am consultat prin internet, am avut o relaţie directă cu ei şi asta şi vreau să fac dacă m-am angajat în acest demers”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

Trebuie precizat că la câteva ore după ce pozele cu Cătălin Cîrstoiu la metrou au ajuns în atenția publicului acestea au fost șterse de pe pagina acestuia de Facebook.

Cătălin Cîrstoiu, vizită la metrou
Cătălin Cîrstoiu, vizită la metrou

Te-ar putea interesa și: Cătălin Cîrstoiu a amenințat cu retragerea de la Primăria Capitalei. Medicul se teme că va fi trădat de coaliție

Ce spune Cătălin Cîrstoiu despre transportul public din Capitală?

Candidatul Cătălin Cîrstoiu a explicat că pe lângă metrou, a mai călătorit și cu tramvaiele din București, mai exact cu cel de pe lini 45. „Am mers şi cu tramvaiul 45 tot cu copilul. Eu încerc să îmi cresc copilul normal, iar dacă m-am angajat în demersul de a face ordine în oraş şi de a însănătoşi oraşul, cred că trebuie să promovez în primul rând eu asta”, după cum explică acesta.

„Oamenii sunt foarte frumoşi care merg cu mijloacele de transport în comun, iar părerea mea este că trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat, asta e cheia.

Văd zilnic, şi când sunt cu maşina, că autobuzele sunt foarte pline, tramvaiele la fel, troleibuzele la fel şi asta se datorează lipsei oricărei preocupări a Primăriei Generale şi a lui Nicuşor Dan de a îmbunătăţi mijloacele de transport în comun”, a adăugat Cîrstroiu.

Citește și: Ce avere are Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la alegerile pentru Primăria Capitalei. Directorul spitalului Universitar din București este unul dintre cei mai bogați doctori din România