- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Horia Constantinescu a părăsit ANPC. Este oficial: intră în campania electorală!

15 Apr, 19:39 • Fundeanu Madalina
ANPC și-a pierdut președintele! Horia Constantinescu a demisionat și se pregătește de campania electorală.
Horia Constantinescu a părăsit ANPC. Este oficial: intră în campania electorală!

ANPC și-a pierdut președintele! Horia Constantinescu a semnat, luni, 15 aprilie 2024, cererea de demisie din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), conform informațiilor prezentate de știripesurse.ro.

Horia Constantinescu a demisionat de la ANPC!

Demisia intră în vigoare începând cu data de 24 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presă. Decizia vine în contextul înscrierii în cursa pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

„Astăzi am încheiat un episod important pentru întreaga mea carieră la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Cu sprijinul unei echipe politice puternice m-am înscris în cursa pentru Primăria Constanța. În funcția de președinte am dovedit cu prisosință că se pot face lucruri bune pentru cetățeni la nivel national. Este momentul să arăt că și pentru orașul nostru se poate face exact ceea ce trebuie”, a transmis Horia Constantinesu.

Horia Constantinescu a început actualul mandat în funcția de președinte al ANPC în ianuarie 2022.

Ai mai putea fi interesat și de: Pitești-Constanța, în regim de autostradă până la vară. Lucrările la loturile dintre A0, A2 şi DN6, aproape de finalizare

Horia Constantinescu
Horia Constantinescu

Începe campania electorală

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanţa a explicat cum vede această campanie electorală, potrivit HotNews.ro.

„Cred că va trebui să nu avem neapărat o campanie dâmboviţeană, ci să reuşim să avem una a proiectelor. Cel puţin nu numai că îmi propun, asigur că acest tip de campanie îl voi duce şi eu şi echipa alături de care vom demara campania electorală.

Cred că ar trebui să constatăm mai puţin ceea ce poate vedea fiecare dintre constănţeni prin simpla deschidere a uşii sau a geamului, uitându-se afară. Trebuie să arătăm ce putem face de la acest moment pentru a îndrepta lucrurile şi nicidecum de a arăta cu degetul unul spre celălalt.

Fiecare dintre contracandidaţi are libertatea, bineînţeles, să demareze o campanie negativă. După cum ştiţi, n-ar fi nici prima nici ultima dusă împotriva mea, inclusiv de-a lungul carierei la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa sau la nivelul Autorităţii”, a declarat Horia Constantinescu.

Vezi mai multe știri despre: Au început înscrierile pentru observatori electorali independenți la alegerile din 9 iunie. Ce condiții trebuie să îndeplinească