- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Nicușor Dan, vestea momentului pentru bucureșteni: „Toate lucrările pe Prelungirea Ghencea se vor termina în doi ani și jumătate. În vară o să avem tronsoanele 1 și 2”

08 Dec, 22:30 • Cornel Ghimeșan
Toate lucrările pe Prelungirea Ghencea vor fi finalizate în doi ani și jumătate, adică în 2026, a anunțat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.
Nicușor Dan, vestea momentului pentru bucureșteni: Toate lucrările pe Prelungirea Ghencea se vor termina în doi ani și jumătate. În vară o să avem tronsoanele 1 și 2

Nicușor Dan a anunțat că toate lucrările pe Prelungirea Ghencea vor fi finalizate în doi ani și jumătate, în 2026.

„Pe Prelungirea Ghencea sunt 6 tronsoane: 1, 2, 3, 4, tramvaiul și Park & Ride-ul de la ieșirea din București. Tronsonul 2 e gata, tronsonul 1 o să fie gata vara asta, tronsoanele 3 și 4 și tramvaiul și Park & Ride le-am scos în achiziție, documentația este pe SEAP. Problema Prelungirea Ghencea se termină cam în doi ani și jumătate. În vara asta o să avem tronsoanele 1 și 2″, a declarat primarul general.

Citește și Nicușor Dan, anunț de ultimă oră despre când vor avea bucureștenii căldură și apă caldă! ”Numărul de avarii a scăzut”

Nicușor Dan a vorbit și despre problema traficului din Capitală, precizând că transportul public s-a îmbunătățit considerabil. „25% creștere pe bilete vândute și abonamente de la un an la altul”, a spus el.

„20 de ani orașul ăsta s-a dezvoltat necontrolat, s-a construit oriunde, ansambluri de mii de locuri, fără școală și grădinițe. Omul își ia copilul în mașină și îl duce la școală. Asta este principala cauză. Pentru că am avansat în boala asta ani de zile, nici soluția nu poate să fie miraculoasă. Soluția trebuie să fie încurajarea oamenilor să folosească transportul în comun. Asta înseamnă să dai un transport în comun de calitate, ceea ce facem. E și mai curat și mai previzibil. Abonamentul ăsta pe care l-am făcut cu metroul ajută, pentru că din momentul ăla am început să socotim. În anumite zone se circulă mai bine în București”, a explicat edilul.

Citește și Un nou semnal de alarmă pentru 2024! Sunt vizați toți proprietarii de case, terenuri sau mașini

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult