- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Noul Vadim Tudor va candida la alegerile prezidențiale. George Simion a aruncat bomba.

07 Feb, 22:47 • Polojan Tudor
George Simion nu exclude, se pare, candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. Deși sondajele îl arată pe locurile 3 sau 4, acesta este încrezător și spune că va merge pe modelul lui Vadim Tudor.
Noul Vadim Tudor va candida la alegerile prezidențiale. George Simion a aruncat bomba.

George Simion, liderul partidului AUR, a făcut declarații într-o emisiune de pe postul TV Prima News că nu exclude o candidatură la alegerile din 2024. Acesta nu era hotărât în trecut dacă va candida sau nu, scrie stiripesurse.ro.

”Nu aş putea să vă dau un răspuns. Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate, pentru că nu ştim în ce formuă se va candida în 2024, dacă vor candida preşedinţii de partid pentru a potenţa partidele, sau personalităţi. Noi vom lua o decizie după alegerile europarlamentare, când vom avea radiografie exactă”, a spus Simion.

Acesta mai spune că decizia finală va fi luată după alegerile parlamentare dacă în cursa pentru postul de președinte vor intra liderii partidelor sau alte personalități. În concluzie, el a spus că „depinde de mai mulți factori”

Mai citește și: Bacalaureatul, condiție pentru subvențiile APIA. „România, țara în care dacă nu ai diplomă de Bac, nu mai poți da cu sapa”

Simion candidează la prezidențiale ca un nou Vadim Tudor/ sursa foto: playtech.ro
Simion candidează la prezidențiale ca un nou Vadim Tudor/ sursa foto: playtech.ro

Să fie Simion noul Vadim Tudor?

Simion a mai punctat și faptul că sunt primele lui alegeri prezidențiale ca om politic pe care le are în față și este nerăbdător să vadă cum se vor desfășura. Conform spuselor acestuia, candidatul la prezidențiale al partidului pe care îl reprezintă, va avea stigmatul „unui nou Vadim Tudor”.

”Este jocul pe care PSD şi-l doreşte, să joace acelaşi scenariu ca şi cu Vadim Tudor, suntem conştienţi dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu”, a mai spus Simion.

Liderul AUR nu se consideră extremist, în pofida gesturilor și a acțiunilor acestuia, ci spune că mai degrabă este extremist în ochii și mintea unor adversari politici. El crede că vrea să fie pus la colț sau să fie folosit în scrutinul al doilea.

Sondajele Atlas Intel îl arătau pe George Simion mult sub locul 1 în ambele tururi. Se speculează o candidatură a secretarului general adjunct NATO, Mircea Geoană, care ar avea cele mai mari șanse de izbândă.

Te-ar mai putea interesa și: Exportul de grâu este mai mare decât în ultimii doi ani. Porumbul și rapița urcă în clasament. Marog și Algeria sunt principalele destinații

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult