- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

PNL se spală pe mâini de Nicuşor Dan. Cristian Buşoi: „Greu de crezut că va fi susţinut pentru al doilea mandat”

31 Oct, 12:33 • Cornel Ghimeșan
Cristian Bușoi, vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a vorbit despre susţinerea pe care liberalii i-au acordat-o actualului primar general, Nicușor Dan, şi a precizat că acesta nu va fi candidatul partidului pentru al doilea mandat.
PNL se spală pe mâini de Nicuşor Dan. Cristian Buşoi: Greu de crezut că va fi susţinut pentru al doilea mandat

PNL îl lasă din braţe pe Nicuşor Dan. Actualul primar al Capitalei a fost propunerea PNL acum doi ani, sprijintă de toate partidele de dreapta. Acum, acesta a pierdut sprijinul partidului din care face parte.

„Eu cred că va fi extrem de puțin probabil ca, la următoarele alegeri, Nicușor Dan să mai aibă susținerea Partidului Național Liberal și cred că acestă delimitare va trebui făcută mult mai repede. Mai cred că PNL ar trebui să își găsească mai repede una sau mai multe soluții, un lider care să înceapă deja să construiască o candidatură în numele PNL pentru alegerile din 2024, pentru că putem găsi soluții foarte bune în interiorul PNL și să încerce, pentru perioada următoare, să-l convingă, cu toate motivele și inclusiv cu voturile pe care le acordă în Consiliul General, pe actualul primar să își revizuiască urgent atitudinea, pentru că, în acest fel, Bucureștiul rămâne blocat”, a declarat Cristian Bușoi pentru Gândul.

Citeşte şi: PSD amenință cu ieșirea din coaliție: „M-am săturat de ei. Să recunoască că au greșit și vor fi iertați”

Vicepreşedintele PNL susţine că Nicuşor Dan s-a dovedit a fi o alegere proasstă: „Dar, din păcate pentru foarte mulți care și-au pus speranța în primarul actual al Bucureștiului, din păcate pentru ei și din păcate pentru noi, cei care i-am oferit o susținere politică la acel moment, aceste așteptări nu au fost împlinite prin prestația actualului primar și a echipei pe care și-a construit-o la nivelul Primăriei Municipiului București”, a declarat Cristian Bușoi.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: ”Mă bucur că şi PNL-iştilor le curge prin vene sânge PSD-ist. Creșterile de pensii și salarii nu se fac prin talcioc, în presă”

„Cred că va fi extrem de puțin probabil ca, la următoarele alegeri, Nicușor Dan să mai aibă susținerea PNL”, a concluzionat Cristian Buşoi.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult