- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. „Dacă partidul o va cere, nu voi mai refuza”

18 Apr, 22:40 • Fundeanu Madalina
Robert Negoiță, pregătit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei. Primarul Sectorului 3 a anunțat că este dispus să îi ia locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă partidul va cere acest lucru.
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. „Dacă partidul o va cere, nu voi mai refuza”

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, a anunțat că este dispus să candideze pentru Primăria Generală și să îi ia locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi va solicita acest lucru, conform informațiilor furnizate într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus.

Robert Negoiță, pregătit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei

Primarul Sectorului 3 din București, Robert Negoiță, a anunțat astăzi, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, că este pregătit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, în cazul în care Partidul Social Democrat îi va cere acest lucru.

„Bucureștiul este capitala țării, în ultimii 4 ani a suferit foarte mult de subdezvoltare. Noi trebuie să dăm dovadă de mare responsabilitate. În consecință da, chiar dacă până acum am refuzat categoric, dacă partidul o cere, da.

Am avut mai multe discuții. … N-aș vrea să dau detalii, m-aș opri doar la această știre. Eu nu mă opun. Atâta vreme cât se consideră că pot fi de folos în prezent, pentru că Bucureștiul este important pentru noi toți. Au fost discuții inclusiv în alianță.

Până în acest moment nu e o decizie luată, dar în continuare sunt discuții. Când se vor lua deciziile, foarte probabil vor fi anunțate”, a spus Robert Negoiță.

Ai mai putea citi și: Nicolae Ciucă, declarații de ultim moment despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. PNL ia în calcul susținerea unui candidat propriu dacă acesta se retrage

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Președintele PSD București, Gabriela Firea, a declarat că situația candidatului susținut de PSD și PNL, Cătălin Cîrstoiu, va fi discutată în cadrul unei întâlniri a coaliției de guvernare, care ar urma să aibă loc în acest sfârșit de săptămână sau la începutul săptămânii viitoare, potrivit Agerpres.

„Este comunicat faptul că domnul prim-ministru se întoarce în ţară mâine. Cu siguranţă în weekend sau luni dimineaţă vom avea o întâlnire la nivelul coaliţiei de guvernare, unde se va discuta şi acest subiect, pe lângă celelalte teme politice.

Şi cu siguranţă se va lua o decizie care va fi ulterior anunţată în cadru adecvat, într-un cadru politic. (…) Nu pot eu să speculez (în legătură cu o posibilă retragere – n.r.), înainte ca liderii coaliţiei, preşedinţii celor două mari partide, să discute la întoarcerea premierului în ţară”, a precizat Firea, într-o conferinţă de presă.

Vezi mai multe știri: Robert Negoiţă anunță că va candida din nou la Primăria Sectorului 3. Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, prezenți la eveniment