- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Vești bune pentru români din partea premierului Marcel Ciolacu! ”Anul viitor nu vor fi taxe noi”

16 Nov, 12:11 • Cornel Ghimeșan
Premierul României a anunțat joi, la începutul ședinței de Guvern, că anul viitor nu vor fi taxe noi. Șeful Executivului a menționat faptul că statul va face rost de bani prin lupta cu evaziunea fiscală.
Vești bune pentru români din partea premierului Marcel Ciolacu! ”Anul viitor nu vor fi taxe noi”

Vești bune pentru români din partea premierului Marcel Ciolacu! Premierul Marcel Ciolacu a ținut să precizeze că nu vrea o majorarea a taxelor în 2024, ci doar să fie plătite de cei care până acum nu au făcut acest lucru.

Citește și Marcel Ciolacu, declarații asupra celui mai important obiectiv pentru anul 2024: „Este momentul de cotitură al României.”

Vești bune pentru români din partea premierului Marcel Ciolacu!

„Am spus foarte clar că anul viitor nu vor fi taxe noi. Și vreau un singur lucru în schimb: vreau să-și plătească taxele și cei care nu plăteau până acum, cei care fraudau statul român și care efectiv fură din sănătatea, educația și pensiile românilor”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit economedia.ro.

Premierul a ținut să precizeze faptul că un argument în plus sunt acțiunile mult mai susținute contra evaziunii fiscale pe care le-am văzut în ultimele zile.

„Din punctul meu de vedere în sfârșit instituțiile statului încep să arate determinare împotriva celor care fraudează banii României. Iar a elimina evazioniștii care fură zeci de miliarde de lei anual este cheia pentru a obține fondurile necesare și pentru creșterile de pensii, și pentru educație și pentru sănătate”, a mai spus șeful Guvernului.

De asemenea, Marcel Ciolacu a ținut să îi liniștească pe primarii revoltați și le promite că le asigură bani pentru facturi.

„Totodată, astăzi venim și dovedim concret cum, ținând sub control cheltuielile statului prin ordonanța cu măsuri fiscal-bugetare, ne asigurăm că proiectele de investiții publice importante pot continua. Aprobăm prin memorandum derogările necesare pentru ca autoritățile centrale și, mai ales, locale să poată face plăți în special pentru Programul național de construcții de interes public derulat de Compania Națională de Investiții și Programul național Anghel Saligny. Le-am promis asta primarilor, este firesc să nu periclităm munca lor din întregul an. Deci ne ținem de cuvânt! Le asigurăm fonduri pentru plata facturilor restante și garanția ca pot deconta plăți în continuare!”, a mai spus premierul.

Citește și România își joacă toate șansele pentru a intra în spațiul Schengen! Marcel Ciolacu: „În ceea ce priveşte Schengen-ul, eu am să mă lupt până în ultima clipă şi cred că aşa este corect.”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult