- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

3.000 locuri de cazare in programul \”O saptamana la mare\”

16 Aug, 12:19 • Redactia DailyBusiness
In cadrul editiei de toamna a programului "O saptamana la mare" au fost inscrise deja 3.000 locuri de cazare, insa pana la debutul programului, pe 1 septembrie, numarul locurilor va creste cu circa 25-30%, a declarat, pentru DailyBusiness, Daniel Vasilescu, presedintele Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).
3.000 locuri de cazare in programul \O saptamana la mare\

FPTR va organiza, in perioada 1-15 septembrie, a doua editie a programului, care include locuri de cazare in hoteluri de una, doua si trei stele, cu tarife incepand de la 109 lei pentru sase zile. Acest program isi propune sa eficientizeze capacitatile hoteliere in extra-sezon si cuprinde 11 hoteluri din Mamaia, Eforie Nord, Venus, Mangalia, Neptun, Olimp si Jupiter.

„Ne asteptam ca numarul hotelurilor inscrise sa creasca, pentru ca hotelierii nu s-au grabit sa se inscrie si mai este suficient de mult timp pana pe 1 septembrie”, a explicat Vasilescu.

„Vor exista si hoteluri care se vor duce direct la agentii cu reducerile tarifare”, a adaugat Vasilescu.

Cele 3.000 de locuri deja inscrise vor fi impartite in doua serii, iar preturile pentru un sejur de sase zile va costa 109 lei la un hotel de o stea, 139 lei pentru hotelurile de doua stele si 169 lei la trei stele.

Tarifele includ doar cazarea, fara servicii de masa, iar locurile vor fi acordate dupa principiul „primul venit, primul servit”.