- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Black Friday în turism: reduceri între 20-70% pentru sejururile în țară

19 Nov, 09:48 • Bumbeneci Diana
Hotelierii au pregătit reduceri de până la 70% de Black Friday la sejururi în toată România. Vacanțele vor putea fi achiziționate inclusiv cu vouchere de vacanță, un motiv în plus pentru a profita de campanie și de a rezerva următorul sejur în țară.
Black Friday în turism: reduceri între 20-70% pentru sejururile în țară

Black Friday a devenit o tradiție și în țara noastră, astfel că românii se pregătesc luna aceasta de perioada cu cele mai mari reduceri din an. Campaniile au fost preluate și de jucătorii din industria turismului, hotelierii încercând să profite de ocazie pentru a vinde încă de-acum sejururi pentru anul viitor.

Potrivit platformei hoteliere online Travelminit.ro, aceștia au pregătit reduceri de până la 70% de Black Friday, astfel că turiștii pot rezerva deja vacanțele pentru următoarele luni la prețuri accesibile, similare sau chiar mai mici decât prețul unui coș lunar de cumpărături alimentare.

De la munte la mare, de la stațiuni balneoclimaterice la destinații rustice, ofertele de Black Friday sunt disponibile pentru toate gusturile și buzunarele.

Vezi și: Alertă în România! Românii pierd vacanțe de zeci de mii de euro din cauza unei agenții de turism

Black Friday 2023: cum arată oferta hotelierilor pentru anul 2023

În ultima vreme, turiștii au început să se orienteze tot mai mult către experiențe, vacanțe cât mai complexe, cu diverse facilități și servicii incluse. Prin urmare, hotelierii s-au conformat și au schimbat strategia, oferindu-le clienților, pe lângă cazare, diferite mese ori cine festive, acces la centrul SPA, excursii opționale. Pentru Black Friday, aceștia au gândit sejururi de 2-3 nopți de cazare, cu mic dejun și acces la SPA.

Suntem încântați de amploarea pe care a luat-o Black Friday în domeniul turismului și ne bucurăm să anunțăm că și anul acesta vom demara o campanie ce va include oferte cu reduceri cuprinse între 20 și 70%. Iar partea bună este că am încercat să acoperim toate zonele României, să le oferim clienților noștri pachete promoționale în toată țara, astfel încât fiecare să găsească un sejur potrivit dorințelor sale.

Toate ofertele de Black Friday includ cazare și mic dejun, însă avem numeroase pachete care oferă o experiență generoasă pentru turiști, de la acces la SPA și aquapark, la excursii opționale, welcome drink și nu numai,”, a declarat Rita Szilveszter, Marketing Manager Travelminit.ro.

Black Friday 2023 la vacanțe
Black Friday 2023 la vacanțe

Vacanțe de Black Friday la prețul unui coș de cumpărături lunar

Potrivit unui studiu realizat de Fundația Friedrich Ebert România și Syndex România, cheltuielile lunare ale românilor (bugetul alocat pentru alimente, servicii, sănătate, recreere etc.) au crescut cu aproximativ 10% în comparație cu anul trecut. Costul pentru coșul lunar de alimente pentru un adult a ajuns la 704 lei, în timp ce coșul lunar de alimente pentru doi adulți a ajuns la 1.274 lei.

Din fericire, pentru românii care vor să profite de un sejur de relaxare la prețuri accesibile, Black Friday aduce oferte în toată România. Travelminit.ro anunță că Black Friday va începe vineri, 10 noiembrie, pe promotii.travelminit.ro, și că vacanțele vor putea fi achiziționate inclusiv cu vouchere de vacanță, un motiv în plus pentru a profita de campanie și de a rezerva următorul sejur în țară la un preț chiar mai mic de 704 lei, cât valorează acum un coș lunar de alimente.

Black Friday 2023 la vacanțe
Black Friday 2023 la vacanțe

Printre unitățile cu oferte de neratat de Black Friday se numără: Hotel Spring Holiday Resort*** din Neptun (o reducere de 70% pentru un sejur care include cazare pentru 2 adulți, 4 nopți, în cameră dublă matrimonială, la prețul de 656 de lei), Hotel Diana Resort*** din Băile Herculane (o reducere de 35% pentru un sejur care include cazare pentru 2 persoane, 2 nopți în cameră dublă, mic dejun și acces la SPA, la prețul de 689 de lei) și Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA**** din Odorheiu Secuiesc (o reducere de 35% pentru un sejur care include cazare pentru 2 persoane, 2 nopți în cameră dublă, mic dejun și acces la SPA, la prețul de 859 de lei).

Poți citi: Reacțiile agențiilor de turism, după ce s-a cerut taxă specială pentru românii care merg în vacanță în străinătate. Daniel Truică, CEO Vola: „Nu vrem ca cetățenii să fie pedepsiți”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult