- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cât costă un sejur de 5 zile în Bucovina, de Paște! Cea mai frumoasă vacanță se poate face chiar la noi în țară

05 May, 18:40 • Fundeanu Madalina
Cât costă o vacanță de 5 zile în Bucovina, de Paște, în 2024. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele!
Cât costă un sejur de 5 zile în Bucovina, de Paște! Cea mai frumoasă vacanță se poate face chiar la noi în țară

În timp ce unii aleg să călătorească peste hotare, alții profită de aceste zile libere pentru a se bucura de frumusețile regăsite la noi în țară.

Prețurile pentru un sejur de 5 zile în una dintre cele mai căutate destinații din România – Bucovina – sunt destul de piperate, iar românii care aleg să viziteze acest loc trebuie să afle cât trebuie să scoată din buzunare, potrivit Cancan.ro.

Cât costă o vacanță de 5 zile în Bucovina, de Paște, în 2024

În acest an, Învierea Domnului cade pe data de 5 mai, la doar 4 zile distanță de Ziua Muncii. Așadar, românii se pot bucura de o minivacanță între 1 și 6 mai. Una dintre cele mai căutate destinații în această perioadă este Bucovina. Totuși, cei care aleg să meargă acolo trebuie să știe că vor scoate din buzunar o sumă considerabilă de bani.

Ai mai putea citi și: Se fac marile pregătiri pentru minivacanța de Paște și 1 mai. Ce oferte s-au introdus în stațiunile turistice

Bucovina, sursa: calatorinbascheti.ro
Bucovina, sursa: calatorinbascheti.ro

În timp ce anumiți români preferă să plece pe litoralul românesc sau în țări străine în minivacanța de Paște, alții au ales să viziteze Bucovina. Pensiunile din zonă sunt aproape la capacitate maximă. Pe de altă parte, însă, prețurile nu sunt deloc mici, concurând cu escapadele din destinații exotice.

În funcție de facilitățile incluse, un sejur de 5 zile în Bucovina costă între 300 și 580 de euro. De asemenea, turiștii care aleg să meargă la pensiuni de patru stele trebuie să scoată și mai mult din buzunar. În acest caz, unde există mai multe beneficii, pentru un sejur de 5 zile trebuie să plătească între 420 și 985 de euro.

Bucovina este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase zone din România, datorită peisajelor care îți taie respirația. În plus, oamenii din această zonă duc tradițiile mai departe în fiecare an, iar turiștii se pot bucura de mâncărurile alese și datinile din străbuni.

Mai mult decât atât, Bucovina este o destinație potrivită și pentru cei care își doresc să viziteze locuri noi, nu doar pentru românii care vor să se relaxeze. În zonă există Mănăstirea Putna, Vatra Dornei, Cetatea de Scaun a Sucevei sau Mănăstirea Voroneț.

Vezi și alte știri: Tot mai mulți români sunt interesați de vouchere de vacanță. Ce planuri au companiile pentru 2024