- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cât te costă un concediu de vis în Grecia, pentru 7 zile. Lista celor mai spectaculoase hoteluri all inclusive de pe meleagurile elene 

14 Apr, 19:10 • Fundeanu Madalina
Grecia rămâne o destinație preferată de românii care vor să aibă o vacanță de neuitat. Iată o listă cu 5 hoteluri all inclusive, care promit o experiență de vis pentru vara anului 2024!
Cât te costă un concediu de vis în Grecia, pentru 7 zile. Lista celor mai spectaculoase hoteluri all inclusive de pe meleagurile elene 

În vara anului 2024, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pe lista românilor rămâne Grecia. Mulți deja au început să își planifice concediul pe meleagurile elene, iar la mare căutare sunt hotelurile all inclusive. Pentru o vacanță de 7 zile în Grecia, la unul dintre hotelurile de top, românii trebuie să scoată din buzunar sume uriașe de bani, potrivit Cancan.ro.

Top 5 hoteluri all inclusive din Grecia

Vara este din ce în ce mai aproape, iar românii deja își plănuiesc concediul. Iată o listă cu cele mai bune cinci hoteluri all inclusive din Grecia, numai bune pentru o vacanță de neuitat. Spațiile de cazare alese sunt unele de top, ce oferă în sine o experiența inedită.

  • Atlantica Beach Resort – Kos

Complexul Atlantica Beach Resort se află pe insula Kos, la doar 12 kilometri de Aeroportul Internațional Kos. Acest complex este cunoscut pentru gama largă de facilități pe care o oferă, dar și pentru parcul acvatic cu tobogane spectaculoase și piscine puse la dispoziția vizitatorilor. În plus, hotelul de cinci stele oferă o gamă variată de restaurante și spații de relaxare.

Complexul este situat chiar la malul mării și beneficiază și de o plajă privată. În ceea ce privește prețul, pentru un sejur de 7 zile, în perioada 10-16 iunie, românii trebuie să scoată din buzunar 11.507 lei, pentru două persoane.

  • Grecotel Marine Palace & Aqua Park – Creta

Un hotel de vis din Grecia este Grecotel Marine Palace & Aqua Park din Creta. Complexul pune la dispoziția turiștilor un pachet all-inclusive de nerefuzat și oferă distracție garantată în cadrul waterpark-ului remarcabil, dar și momente de reaxare la centrul spa. De asemenea, turiștii se mai pot bucura de piscina interioară, de saună și sala de fitness.

În plus, și oferta culinară este una bogată. Un sejur de 7 zile, în perioada 10-16 iunie, costă 9.818 lei, pentru două persoane.

Ai mai putea citi și: Reguli noi pe plajele din Grecia. Ce trebuie să știe românii care merg în 2024 pe litoralul elen

Grecia
Grecia
  • Miraggio Thermal Spa Resort – Paliouri

Un alt complex all inclusive de top din Grecia este Miraggio Thermal Spa Resort. În acesta, camerele sunt extrem de spațioase și oferă o priveliște superbă la mare. Complexul se bucură de plajă privată, cu nisip fin și șezlonguri pentru fiecare turist.

Situat în Paliouri, complexul este recunoscut pentru oferta culinară, dar și pentru distracția pe măsură. Un sejur de 7 zile, în perioada 10-16 iunie, costă aici 12.173 lei, pentru două persoane.

  • Mitsis Laguna Resort & Spa – Rhodos

Cei care își doresc ca în acest an să își petreacă vacanța în insula Rhodos din Grecia pot opta pentru Mitsis Laguna Resort & Spa. Complexul este printre cele mai populare, fiind luat cu asalt de o mulțime de turiști în fiecare an. Acesta are și un waterpark impresionant, ce îl face ideal pentru familiile cu copii.

Aflat la 20 de km de Aeroportul Internațional Heraklion, Mitsis Laguna Resort & Spa este alegerea perfectă pentru o vacanță all-inclusive. Un sejur de 7 zile, în perioada 10-16 iunie, costă 12.173 lei, pentru două persoane.

  • Alexandra Golden Boutique Hotel – Thassos

Una dintre destinațiile preferate de români este Insula Thassos. Aici, unul dintre cele mai renumite hoteluri all-inclusive este Alexandra Golden Boutique Hotel. Totuși, important de menționat este faptul că acest complex nu este destinat familiilor, căci nu permite accesul copiilor. Dar este cert că adulții vor petrece aici o vacanță memorabilă.

Alexandra Golden Boutique Hotel este situat la 33 de kilometri de aeroportul Kavala International, iar un sejur de 7 zile, în perioada 10-16 iunie, costă 13.965 lei, pentru două persoane.

Vezi și: Scumpiri peste scumpiri în restaurantele din Grecia! Unde odinioară mâncai cu 30 de euro, acum plătești minim 50