Turism

Cod galben de ceata in aproape toata tara. Curse aeriene afectate

09 Jan, 10:44 • Redactia DailyBusiness
Bucurestiul si aproape toate judetele tarii sunt, joi dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa intre 200 si 50 de metri, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Cod galben de ceata in aproape toata tara. Curse aeriene afectate

Cinci curse aeriene interne si externe operate pe Aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj sunt afectate, joi, din cauza cetii, patru fiind intarziate, iar una redirectionata spre Aeroportul din Targu Mures.

„Avem joi dimineata cinci curse aeriene afectate de ceata de pe Aeroportul International «Avram Iancu» Cluj. La sosiri, cursa Wizz Air care trebuia sa aterizeze miercuri seara, la ora 23.10, este programata sa ajunga joi dupa-amiaza, la ora 15.15, cu o intarziere de circa 16 ore, iar cele doua curse ale Tarom de la Bucuresti, care trebuia sa aterizeze la orele 8.40, respectiv 9.05, sunt intarziate. La plecare, cursa Tarom de Viena, care trebuia sa decoleze la ora 9.05 este intarziata, iar cursa Wizz Air spre Eindhoven, care trebuia sa plece la ora 10.30, a fost redirectionata la Targu Mures”, au spus sursele citate de Mediafax.

Potrivit reprezentantilor aeroportului clujean, in cursul zilei de joi, din cauza cetii, si alte curse aeriene vor fi intarziate, anulate sau redirectionate.