- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Întâmpină primăvara cu un corp revigorat și tonifiat! Locul magic aflat la numai câteva ore de Timișoara, unde o să îți revii în formă, după o iarnă grea

12 Mar, 18:30 • Cornel Ghimeșan
A venit primăvara și odată cu renașterea naturii parcă și oamenii au din nou poftă de viață. De aceea, acest sezon este ideal ca să îți recapeți echilibrul și să îți reintri în formă sau să obții silueta la care ai visat. Însă, sportul și o dietă echilibrată nu sunt suficiente pentru a dobândi corpul de zeiță la care ai visat. Masajele și terapiile de remodelare sunt ideale pentru dobândirea unui corp tonifiat, ferm și suplu. Acestea ajută organismul să elimine toxinele acumulate pe timpul iernii și să îți redea starea de bine și energia de care ai nevoie. Hotelurile din lanțul Adventor Hotels din Ungaria sunt locul perfect unde poți benefica de astfel de tratamente care te vor ajuta să îți găsești echilibrul dintre corp și minte.
Întâmpină primăvara cu un corp revigorat și tonifiat! Locul magic aflat la numai câteva ore de Timișoara, unde o să îți revii în formă, după o iarnă grea

Întâmpină primăvara cu un corp revigorat și tonifiat! Ca în fiecare an, primăvara este momentul perfect pentru majoatitatea doamnelor și domnișoarelor de a se pregăti pentru sezonul estival din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere fizic. În această perioadă, foarte multe persoane au invadat sălile de fitness și au apelat la nutriționiști pentru a scăpa de kilogramele în plus pe care le-au acumulat pe timpul iernii.

Citește și Ce este masajul aromaterapeutic! Descoperă-i beneficiile în cel mai genial loc din Ungaria

Întâmpină primăvara cu un corp revigorat și tonifiat!

Deși sportul și o dietă echilibrată sunt extrem de importante pentru a dobândi silueta perfectă, ele nu sunt suficiente, iar în completarea lor vin masajele și terapiile de remodelare care fac adevărate minuni atât pentru corp, cât și pentru minte.

Dacă vrei să atenuezi aspectul inestetic al celulitei sau să te tonifoezi, ori pur și simplu vrei un corp mai ferm și mai suplu, apelează cu încredere la tratamentele de remodelare corporală și o să rămâi uimită de rezultatele fantastice pe care le vei obține într-un timp extrem de scurt.

Adventor Hotels din Ungaria, locul unde îți vei recăpăta echilibrul între corp și minte

Un loc absolut fabulos, unde vei găsi un ajutor de nădejde în demersul tău de a-ți redobândi silueta și echilibrul este la numai câteva ore de Timișoara. Este vorba despre hotelurile din lanțul Adventor Hotels din Ungaria: Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, hotelul Sirius și hotelul Fagus Sopron Conference & Spa. Acestea îmbină perfect conceptul de lifestyle și sănătate, precum și cel de includere a unor practici și tratamente ce țin de wellness și prevenție.

Hotelurile Adventor îți pun la dispoziție o gamă variată de masaje și tratamente care pe lângă remodelarea corpului și eliminarea toxinelor îți vor da o stare de bine care va persista mult timp.

Dacă te-am convins și vrei să le treci pragul vecinilor noștri unguri noi avem câteva recomandări de masaje ce îți vor oferi o experiență de neuitat, dar și un corp de invidiat.

Wrap cu cremă de ciocolată spumantă 30 este unul dintre masajele minune pe care le vei găsi la hotelul Fagus din lanțul Adventor.
Pentru acest masaj, specialiștii din cadrul centrului spa al hotelului folosesc ciocolată tropicală al cărui conținut ridicat de endorfine crește secreția de hormoni ai fericirii.

Aplicarea acestei ciocolate spumante pe întreg coprul stimulează pierderea kilogramelor nedorite și are un efect imediat de modelare. Mai mult, mirosul pe care această ciocolată îl emană crează o experiență inedită pe care îți dorești să o încerci iar și iar.

Un alt masaj deosebit de eficient în lupta cu kilogramele este cel cu ulei de sâmburi de struguri 40 pe care îl găsești în centrul spa al hotelului Sirius, din lanțul Adventor.

Acesta este un masaj de relaxare care îmbunătățește circulația sângelui, curăță pielea de tot felul de toxine și detoxifiază organismul. În cadrul acestui masaj, uleiul de sâmburi de struguri se aplică pe întreg corpul deoarece previne îmbărtânirea celulară, ajută la păstrarea tineții, prospețimii și elasticității pielii. Este ideal dacă vrei să ai o piele hidratată și tonifiată.

Și pentru că vara aspectul picioarelor este unul extrem de important mai ales dacă ești amatoare de fuste scurte sau pantaloni scurți, la Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, vei găsi un masaj care poate să facă magie.

Este vorba despe un masaj revigorant cu ajutorul căruia îți poți recăpăta prospețimea picioarelor tale. Pe lângă efectul relaxant acesta are un efect benefic asupra întregului corp atunci când este făcut în mod regulat.

Atenție, aceste masaje vin în completarea dietei echilibrate și a sportului, așa că dacă vrei să vezi rezultate uluitoare ai grijă să nu arzi nicio etapă în demersul tău de a te purifica atât în interior, cât și în exterior.

Articol susținut de Adventor Hotels.

Citește și Topul celor mai accesibile și rafinate centre de wellness și SPA din Ungaria. Aici vei avea parte de răsfăț și experiențe de relaxare inedite

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult